![]() |
NeoBux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: NeoBux (/Temat-NeoBux-8648) |
NeoBux - Magnus - 15-06-2010 11:20 ![]() Witam
Przedstawię wam najlepszego buxa.
W tym portalu klikamy codziennie w reklamy.
Co daję nam 4-5 centy.
Gdy zarejestrujecie się z linka
TEGO I będziecie aktywnie klikać dostaniecie na swoje konto paypal część kaski około 1$.
Gdy będzie dużo osób aktywnie klikać w reklamy będziemy wszyscy zadowoleni każdy będzie miał $ ![]() W przyszłości dziennie będziemy zarabiać 2-4$.Myślę ,że to dobry pomysł na zarabianie. Tydzień 28 centy - Samemu
Tydzień 3-5$ - Z wami Miesiąc 25-30$ - Z wami Kasę będzie wypłacać mój znajomy i wasz KoGi.
Kto się zarejestrował i chce z nami zarabiać proszę o podanie swojego nicku z buxa tutaj.
Wskazówka :
Przy logowaniu nie wpisujcie hasła potwierdzającego bo was nie zaloguje... Pozdrawiamy Magnus i KoGi.
RE: NeoBux - KoGi - 15-06-2010 11:25 Polecam tą akcje im więcej osób się zarejestruje i będzie klikać tym więcej kasy $$$$$ będzie dla was ![]() ![]() RE: NeoBux - Shooters123 - 15-06-2010 11:40 Zarejestrowałem się nick: Shooters123 ![]() NeoBux - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |