[Rozwiązane]Status Z-listera /pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Status Z-listera /pomoc (/Temat-Rozwiazane-Status-Z-listera-pomoc-8647) |
[Rozwiązane]Status Z-listera /pomoc - AdrianLO - 15-06-2010 10:59 Witam! Chciałbym wreszcie zdobyć w/w status z waszą pomocą. Oto co oferuję za rejestrację na lockerz. -mój plan treningowy układany przez specjalistę (m.in układa plany treningowe znanym sportowcom)- zapłaciłem dość dużo za niego(40 zł) Celem treningu jest : Poprawa wyglądu umięśnienia ... + dodatkowo: Dla osób które podeślą mi na PW/PM najwięcej emaili i zarejestrują się wyślę zapro na TL (jest to znany prywatny tracker z torrentami na którym osiągane są bardzo dobre szybkości downloadu) -lub mogę podesłać swoją dietę na masę mięśniową. Adresy email wysyłajcie na PW/PM Myślę, że jest to dobra oferta Edit. Również możemy wymienić się emailami. tzn. ja rejestruje się na tej stronce co chcesz a ty na lockerz. [Rozwiązane]Status Z-listera /pomoc - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |