![]() |
Spamowanie na chomikuj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Spamowanie na chomikuj (/Temat-Spamowanie-na-chomikuj-86443) |
Spamowanie na chomikuj - ErgePL - 26-02-2014 21:33 Witam! Nie wiem czy dobry dział ale piszę tutaj. Otóż wykupiłem spam bota na chomikuj i nim spamuje tylko jedna osoba mnie uprzedziła, że mogę mieć kuratora za takie coś gdyż on też tak robił i ma kuratora na głowie i abym też tego nie robił. I moje pytanie brzmi: Czy to co ta osoba mówiła jest prawdą, czy tylko wmawianie mi abym nie zarabiał na naiwniakach. Proszę mi pomóc bo nie jestem pewny. Pozdrawiam! RE: Spamowanie na chomikuj - bolo9797 - 26-02-2014 21:43 Poprostu nie chce konkurencji ^^ Juz to widze jak ma kuratora za pisanie pw na chomikuj.. RE: Spamowanie na chomikuj - ErgePL - 26-02-2014 21:46 Dziękuję ![]() Można zamknąć. |