Oświadczenie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381) +---- Wątek: Oświadczenie (/Temat-Oswiadczenie-86436) Strony: 1 2 |
Oświadczenie - Mishata - 26-02-2014 20:18 Oświadczam że nie da rady zarobić pieniędzy na fires.pl i tego typu stronach. Możecie spamować cały dzień z wybitnym tekstem . A i tak nikt nie wyśle tego sms'a ponieważ jeden drugiemu debilowi już powiedział o tym żeby nie wsyłali żadnych sms'ów premium ani nie wpisywali nigdzie swojego numeru. Już na każdej wiosce plotki się rozniosły. Mam bloga, taki tekst napisałem: Cytat: Jak przeczytałem sms mojego kolegi?Ponadto napisałem sporo pozytywnych komentarzy pod tym postem z różnych kont google. Wejść unkialnych może być nawet 2000 a i tak nie bęzie debila który w to uwierzy. A MOZE MECZE LIVE W HD? No pewnie że tak, jeszcze rok temu zarobiłem okrągłe 10 $ na firecashu na meczach live . Teraz Wszystkie komentarze pod artykułami do meczy są moderowane przez 2000 osób na jeden artykuł i usuwają go zanim coś napiszesz. A jak już się zdarzy że jest stronka gdzie moderacja ma że tak powiem w dupie kto jaki śmietnik robi pod artykułami, to jest ona zalana bezmózgim spamem linków wysranych z dupy, co tworzy "konkurencje" nie do przebicia . To może jeszcze, łowienie debili napaleńców na sex portalach. To także poroniony sposób. Z wieloma gadałem indywidualnie pod postacią kobiety, i żąden nie był na tyle debilem aby pobrać moje "nagie zdjęcie" ani na to że właśnie zaczynam się masturbować na moim streamie. Powiedzcie mi że włożyłem za mało "pracy" w to wszystko i dlatego nie otrzmuje zamierzonych efektów. Aktualnie szukam pracy, codziennie spamuje CV po galeriach handlowych, rzuciłem studia bo stwierdziłem że pierdole studia które mnie nie interesują, i co najważniejsze nie będe mógł godnie utrzymać rodziny. W zarabianie w internecie też już nie wierze. Powiedzcie mi żebym pomyślał nad jakąś niszą dochodową. Przychodzi mi do głowy tylko ta idiotyczna zabawa google insights. Nic z tego. Może to i ja jestem debilem, i przegrywam życie z każdym dniem... PS: Jestem użytkownikiem tego forum od 2 lat albo i więcej ale zapomniałem loginu ... RE: Oświadczenie - daniel42na - 26-02-2014 20:30 Jak jesteś słaby to idź sie zabij albo na zasiłek, w zasadzie na jedno wychodzi - tutaj naprawde nikogo to nie obchodzi, to nie kółko wzajemnego łechtania i usprawiedliwiania swojego okrutnego losu. Jeśli myślałeś że zarabianie w internecie to spam, fires i ppa to sie troche pomyliłeś. Prawdziwy zarobek nie jest dla każdego, bo spamować potrafi każdy kto ma dziure w dupie. Błahe umiejętności jakich to wymaga powodują że robi się coraz ciaśniej, oczywistym jest że im jest coś prostsze tym większy jest tłok, a im trudniejsze tym mniejsza konkurencja - tak to już działa i bardzo dobrze. Idź do normalnej pracy, w wolnym czasie zamiast pić oranżade, czy piwo z puchy i oglądać lige mistrzów zacznij pochłaniać wiedze z zakresu SEO/Webdesignu/Programowania/lub innego który Cie interesuje a można go w przyszłości zamienić na sposób na życie. Nie oczekuj że to wszystko ułoży się w dzień/tydzień. Pozdrawiam. RE: Oświadczenie - Morfit - 26-02-2014 20:40 Kolego, skoro ja na razie nie poświęcam na to praktycznie zbyt dużo czasu, moje teksty ograniczają się do prostej formułki, a jakoś zarabiam ( mam nadzieję, że póki co ) te 14-20zł dziennie, to znaczy, że coś faktycznie robisz źle albo się do tego w ogóle nie nadajesz. Zważywszy na fakt, że zaczynałem od zera, a każdą możliwą wiedzę pochłaniam sam... A na Fires jestem od tygodnia, może półtora. ps: wydaje mi się, że nie miałeś nigdy dotąd do czynienia z PPA, bo jak na moje oko, to na Fires poświęciłeś maksymalnie kilka godzin :| RE: Oświadczenie - ado - 26-02-2014 21:28 Co ty dajesz... jakoś 2-3 tygodnie temu dałem rade zarobić +120 zł w ciągu dnia trzeba mieć po prostu pomysł i jakoś idzie spam mało daje Teraz nie zajmuje się tym jak wcześniej, ponieważ mam mniej czasu i idzie tylko z "automatu" więc na duży hajs nie mam co liczyć. Ale nie rozumiem co ty tym tematem chcesz wnieść ? nie idzie ci to po prostu zamknij się w sobie, nie zarabiaj w tym serwisie/ albo w ogóle i koniec, bo taki temat nie ma sensu. Tobie nie idzie, bo nie masz pomysłu, to nie oznacza, że komuś się nie uda. RE: Oświadczenie - skuzz - 26-02-2014 21:34 na oszustwie chcesz zbudować swoje szczęście? może trochę moralizatorsko ale nie tędy droga! RE: Oświadczenie - pireq - 26-02-2014 21:35 Wystarczy mieć głowę na karku i dobrze szukać nisz RE: Oświadczenie - sialala5 - 26-02-2014 22:05 Umrzyj. RE: Oświadczenie - badii - 26-02-2014 22:06 (26-02-2014 20:18)Mishata napisał(a): rzuciłem studia bo stwierdziłem że pierdole studia dobrze gadasz, polać mu. swoją drogą, bierz się za jakąś robotę i tyle, wio! RE: Oświadczenie - suchy0001 - 26-02-2014 22:07 co za koleś RE: Oświadczenie - Mishata - 26-02-2014 22:23 Nie wiem, dlaczego większość z was bierze mnie za jakiegoś zerowego barana który siedzi przed tv 24/7. Nie jestem nowy jeżeli chodzi o zarabianie przez internet. Moja przygoda zaczeła się od startu lockerz a więc wiem co nie co. Z tym że zawsze jak przychodzi mi na myśl wrócić, na zarabiam.com, popatrzeć co nowego, to zawsze jestem spóźniony. A według mnie z fires easysub itd. to jest tak że wszystko się już wypaliło. Ale przyznam szczerze że nigdy nie miałem pomysłu jak można zarobić prawdziwe pieniądze w tej branży. Tak na marginesie to nikt mi nie wmówi że wszyscy tu obecni na tym forum dochodzi do prawdziwego zarobku indywidualnie, poprzez wieloletnią naukę bez pomocy bardziej zaawansowanych osób. |