Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
licznik przepisanych kodów. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: licznik przepisanych kodów. (/Temat-licznik-przepisanych-kodow-86431)

licznik przepisanych kodów. - edikiu - 26-02-2014 19:12

Witam, na shoutboxie co jakiś czas pojawiają się kody, które pomimo iż nic nie dają każdy przepisuje. Pomyślałem że można by dodać do profilu licznik przepisanych kodów co mogło by zwiększać range i zaufanie do osób które siedzą na shoutboxie cały czas, poza tym myślę że to fajny dodatek.

RE: licznik przepisanych kodów. - Admin - 26-02-2014 19:53

a od kiedy siedzenie na shoutboxie ma coś związanego z zaufaniem? Lol jak poszukasz to już taki temat był w tym dziale.

RE: licznik przepisanych kodów. - edikiu - 26-02-2014 21:20

@up chodziło mi bardziej o zwiększanie stażu na forum(w sensie aktywności), może faktycznie źle dobrałem słowa. A skoro temat był to proszę o zamknięcie tematu

RE: licznik przepisanych kodów. - m4rcin93 - 26-02-2014 21:53

(26-02-2014 19:53)Admin napisał(a):  a od kiedy siedzenie na shoutboxie ma coś związanego z zaufaniem? Lol jak poszukasz to już taki temat był w tym dziale.

Poza rangą to tutaj chyba nic nie jest związanego z zaufaniem. Cool
Chociaż czy ja wiem, czy rudemu można ufać....

licznik przepisanych kodów. - Admin - 27-02-2014 00:41

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.