licznik przepisanych kodów. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: licznik przepisanych kodów. (/Temat-licznik-przepisanych-kodow-86431) |
licznik przepisanych kodów. - edikiu - 26-02-2014 19:12 Witam, na shoutboxie co jakiś czas pojawiają się kody, które pomimo iż nic nie dają każdy przepisuje. Pomyślałem że można by dodać do profilu licznik przepisanych kodów co mogło by zwiększać range i zaufanie do osób które siedzą na shoutboxie cały czas, poza tym myślę że to fajny dodatek. RE: licznik przepisanych kodów. - Admin - 26-02-2014 19:53 a od kiedy siedzenie na shoutboxie ma coś związanego z zaufaniem? jak poszukasz to już taki temat był w tym dziale. RE: licznik przepisanych kodów. - edikiu - 26-02-2014 21:20 @up chodziło mi bardziej o zwiększanie stażu na forum(w sensie aktywności), może faktycznie źle dobrałem słowa. A skoro temat był to proszę o zamknięcie tematu RE: licznik przepisanych kodów. - m4rcin93 - 26-02-2014 21:53 (26-02-2014 19:53)Admin napisał(a): a od kiedy siedzenie na shoutboxie ma coś związanego z zaufaniem? jak poszukasz to już taki temat był w tym dziale. Poza rangą to tutaj chyba nic nie jest związanego z zaufaniem. Chociaż czy ja wiem, czy rudemu można ufać.... licznik przepisanych kodów. - Admin - 27-02-2014 00:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |