Szukam Mentora do Fires - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381) +---- Wątek: Szukam Mentora do Fires (/Temat-Szukam-Mentora-do-Fires-86429) |
Szukam Mentora do Fires - Utah - 26-02-2014 18:08 Witam szukam mentora na Fires, z którym będę mieć stały kontakt na GG, nie chcę dużych zarobków dziennych ok. 10-15 zł oferuję w zamian za pomoc rejestracje z reflinka. Proszę o pilny kontakt. RE: Szukam Mentora do Fires - lukaszz9 - 26-02-2014 18:16 ten pan chcial mi 10 minut temu "pomóc zarobić". na gg twierdzi ze zarabia 30-80zl dziennie, ma kilka stron pod fires "takich jak ja" ma conajmniej kilku (zarobilem na fires prawie 3k zł) chciał tylko wiedzieć JAK zarobilem te 3k zł i zebym zarobil kilkadziesiat zlotych na niego, zeby mogl mi zaufać. "niedawno doszła nisza a mam już pomysł na nią jak wypromować więc zarób coś na tym koncie i wtedy dam ci znać" "Ja: najwyzsza Twoja dniowka to..? Utah: raz jest to 30 zł a raz 80" "Utah: jaki nick? musze sprawdzić czy mam cie w poleconych" "Ja: o matko a na czym polega twoj poradnik? "spamuj na fotce programem video ze niby sex pokaz na zywo" ? Utah: nie rozśmieszaj mnie kolego spamem się nie zajmuje" wyslal mi reflinka i jego ID jest takie samo jak to z sygnaturki. oszust, nie polecam z nim wspolpracowac. bedzie chcial was wydymac tak jak i mnie. |