![]() |
Pomoc wpłąta firstbinaryoption.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339) +--- Wątek: Pomoc wpłąta firstbinaryoption.com (/Temat-Pomoc-wplata-firstbinaryoption-com-86373) |
Pomoc wpłąta firstbinaryoption.com - goscyniok - 25-02-2014 21:28 Witam od niedawna zacząłem interesować się opcjami grałem trochę na demo ale chciałbym spróbować realnie.Wybrałem sobie platformę firstbinaryoption.com i tutaj też grałem na demo. Minimalny depozyt to 5 dolarów. I teraz moje pytanie chciałbym wpłacić coś koło 100 zł tylko jak. Czy muszę iść najpierw wymienić zł na $ czy po prostu jak pójdę do banku z wpłatą to sami wezmą tyle zł by odpowiadało w $ Wiem ze trochę Dziwne pytanie ale prosił bym o odpowiedź RE: Pomoc wpłąta firstbinaryoption.com - Comparic - 26-02-2014 13:58 Zależy od sposobu wpłaty. Przewalutowanie będzie bez problemu - najwięcej stracisz przelewem - ale pewnie tam są prostsze metody: karta, skrill etc. RE: Pomoc wpłąta firstbinaryoption.com - goscyniok - 26-02-2014 18:58 Metody płatności to karta sofort banking bank wire transfer W1 Przelewy24 liqpay webmoney bitcoin cashU ok pay perfect Money I myślę by wpłacić poprzez przelewy24 tylko chodziło mi o to przewalutowanie RE: Pomoc wpłąta firstbinaryoption.com - Kede - 27-02-2014 20:48 Automatycznie Ci przewalutuje ![]() edit; Przelew bitcoin też ładnie doszedł ale nie błyskawicznie (trzeba poczekać na zatwierdzenia tj. około godzinę). |