![]() |
20dollars2surf.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 20dollars2surf.com (/Temat-20dollars2surf-com-8635) |
20dollars2surf.com - czimon - 15-06-2010 04:47 20dollars2surf.com Praca w domu, przy wykorzystaniu jedynie komputera i internetu interesuje chyba każdgo, kto chce poprawić swoją sytuację finansową. Jeżeli zdradzę jeszcze, że niniejszy pomysł nie wymaga poniesienia żadnych kosztów własnych, zainteresowanych z pewnością będzie sporo. Ale jak wiadomo: kto pierwszy ten lepszy. Przeczytaj ten artykuł do końca. Istota polega na pobraniu i zarejestrowaniu się w programie komercyjnym, który wyświetla reklamy (mały banner 468x60 pikseli), nie przeszkadzający w innych czynnościach. Za każdą chwilę wyświetlonego paska z reklamami naliczane są punkty, przeliczane następnie na żywą gotówkę. Wystarczy włączyć komputer i uruchomić internet. Pieniądze są wypłacane w systemie PayPal pod koniec każdego miesiąca. Nie trzeba podawać swoich danych osobowych, wystarczy aktualny e-mail. Z konta PayPal można pieniądze przelewać na swoje konto bankowe lub płacić bezpośrednio za zakupy internetowe. Bardzo ważnym aspektem wielkości dochodów jest pozyskiwanie nowych osób, które również zarejestrują się w programie, zainstalują rotator bannerów i będą aktywnymi uczestnikami. Organizator przewidział wypłatę prowizji za partnerów aż w 10 poziomowym programie partnerskim. Otrzymujesz 10% sumy punktów uzyskanych przez każdego zarejestrowanego, aż do 10 poziomu. Przykład: włączając internet tylko na 3 godz dziennie i pozyskując tylko 3 nowe osoby na pierwszym poziomie, a te osoby również pozyskają po 3 osoby itd aż do 10 poziomu, uzyskasz ogółem w miesiącu 47 828 880 punktów, czyli do wypłaty 14.918 zł. Miesięcznie!!!!! ale by dobić do takiej sumy trza się troszke namęczyć ![]() początkowo sumy są niewielkie ale nie ma co się poddawać, najważniejsze jest budowanie drzewka poleconych ale co jest najważniejsze że wszyscy moi poleceni jak i wasi muszą włączać banner bez tego będą nici, i jeszcze jedno nie patrzcie na to jak w taki sposób "dlaczego mam zarabiać dla tego gościa który mi to polecił" bo takie najcześciej wszyscy zadają sobie pytanie i dlatego nie będzie to prawidłowo funkcjonowało a można zarobić naprawde dobre pieniądze więc przemyślcie to sobie i próbujcie. w razie jakichkolwiek pytań piszcie posty będe tu zaglądał. http://pl.20dollars2surf.com/?ref=91252 Zapomniałem jeszcze dodać że na stronie dostępne są dwa rodzaje gry do których codzienie dostajemy darmowe kredyty (koło fortuny 2 credits i bingo 1 credits) można wygrać również niezłe sumki, mi oczywiście jeszcze to się nie udało ![]() ![]() RE: 20dollars2surf.com - Dareczek13 - 15-06-2010 09:06 było !!!!! juz ze sto razy ! RE: 20dollars2surf.com - Kilol - 29-06-2010 11:09 Jak wyżej. 20dollars2surf.com - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. 20dollars2surf.com - Magnus - 30-01-2012 12:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |