Hosting i domena poszukiwane - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Hosting i domena poszukiwane (/Temat-Hosting-i-domena-poszukiwane-86276) |
Hosting i domena poszukiwane - lijon - 24-02-2014 14:19 Po roku przerwy postanowiłem wrócić do zarabiania na portalach. Gdzie w chwili obecnej najkorzystniej zakupić domenę jak i server?? Przy okazji na typowo informacyjny portal jak server będzie potrzebny ? RE: Hosting i domena poszukiwane - Kede - 24-02-2014 15:05 Domena: ovh.pl bądź aftermarket.pl Aftermarket ma lepszy panel wręcz świetny. I można przekazać domenę (w przypadku sprzedaży) bez cesji papierkowej itp. (2 kliknięcia). W ovh.pl jest obecnie chyba najtaniej Bo mają zysk podobnież tylko ok. 64grosze na domenie. Hosting: refik: http://biznes-host.pl Polecam Hosting-> klienci indywidualni: 61zł/ rok. świetni support, pomocni i przede wszystkim profesjonalny Ma bardzo dobrą opinię, również w rankingach. RE: Hosting i domena poszukiwane - Maniero - 24-02-2014 22:30 Domena: az.pl - nigdy nie narzekałem Hosting MintsHost - używałem przez pewien okres i sobie chwalę, może dlatego, że brałem "po taniości", co miesiąc najtańszy pakiet w cenie 5 zł. Do tego jak jesteś zainteresowany mam kod na tańszy hosting na mints RE: Hosting i domena poszukiwane - fbreklama - 25-02-2014 09:51 Wszystko zależy od tego jaka jest Twoja nisza. Jeżeli celujesz w Europę zakup niemiecki hosting. Jeżeli celujesz w Amerykę Północną zakup amerykański hosting. Jaki ruch przewidujesz na stronie? Od tego pytania zależeć będzie czy zakupisz: hosting dzielony, hosting biznesowy czy dedykowany. RE: Hosting i domena poszukiwane - lijon - 26-02-2014 01:09 Ruch poniżej przeciętnego, w pierwszym roku nie mam większych szans na sukces. Celuję jedynie w PL. RE: Hosting i domena poszukiwane - fbreklama - 26-02-2014 04:18 Dla mojej strony a'la kwejk używałem chmurka.pl. Hosting znosił bez problemu traffic rzędu 200 osób w tym samym momencie. Używałem tego za 149zł/rok. Support odpowiadał na pytania w przeciągu 12-24h. Przy zakupie hostingu dostajesz domenę .pl gratis. Jeżeli zdecydujesz się na chmurkę, będę wdzięczny za rejestrację z refa <klik> Z tego co pamiętam, używając kodu VBH20 otrzymywałes 20% zniżki. Nie wiem jednak czy oferta jest dalej aktualna. RE: Hosting i domena poszukiwane - PanCaro - 26-02-2014 09:41 domenę możesz kupić w aftermarket, za lub ovh ale nie polecam hostingu z ovh. a hosting w hekko Mam kilkadziesiąt stron i kilkanaście domen .pl i jest OK support odpowiada w od kilku min do godziny. |