Szukam mentora - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam mentora (/Temat-Szukam-mentora-86270) |
Szukam mentora - czabalo123 - 24-02-2014 10:48 Witam, szukam mentora który poprowadzi mnie na dobrą ścieżkę która pozwoli mi zarobić jakieś małe sumy na niewielkie wydatki Zarabiałem na hd player tak 30 zł dziennie zarobiłem na filmach, lecz chciałbym zacząć coś z plikami i innymi programami w tym serwisie. Tyle że na plikach mi bardziej zależy Poszukuje pomocy od osoby która już ma jakieś doświadczenie w takim o to zarabianiu. Też bym prosił pomoc w postawienia własnego bloga. Jestem osobą pracowitą, posiadam dużo wolnego czasu. Napewno ten który by mi pomógł nie pożałuje gdyż zarejestruje się z refa i oddam 20% moich zarobków czyli zarazem będzie miał 30%. Poszukuję osoby która : - Zarobi tam dziennie przynajmniej to 30 zł. - Który miał by dużo czasu dla mnie - kontakt GG. Pisać pod tematem lub na pw. Pozdrawiam |