klikanie w buxsach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Dyskusje o Buxach i Surfbarach (/Forum-Dyskusje-o-Buxach-i-Surfbarach-312) +---- Wątek: klikanie w buxsach (/Temat-klikanie-w-buxsach-86240) |
klikanie w buxsach - ingro85 - 23-02-2014 17:54 witam serdecznie mam pytanie odnosnie buxsów a klikania w nich pytam was bo może ktos zwas tak klika . chciałbym dowiedzieć sie czy ktos zwas wchodi na buxsy przez tablety i klika czy zalicza normalnie czy niemozna klikać?? RE: klikanie w buxsach - mks22 - 23-02-2014 18:00 Spróbuj to się dowiesz Myślę, że powinno się dać, gorzej z telefonami. RE: klikanie w buxsach - ingro85 - 23-02-2014 18:07 powiem tak nie sprobuje narazie bo niemam tableta ale chce kupic i dlatego pytam czy da się zebym wiedział czy jak niebede miał dostepu do kompa czy uda mi sie z tableta RE: klikanie w buxsach - xardas1020 - 23-02-2014 23:14 (23-02-2014 17:54)ingro85 napisał(a): witam serdecznie mam pytanie odnosnie buxsów a klikania w nich pytam was bo może ktos zwas tak klika . na nie wszystkich buxach się da kliknąć w reklamy z poziomu tableta RE: klikanie w buxsach - aklopis - 24-02-2014 00:40 Jest masa przegladrek, ktore mogą byc uzywane jako deskoptowe(czyli odczytywane jak na kompie). Nie powinno byc z tym problemu wg mnie choc nikgy nie sprawdzalem RE: klikanie w buxsach - Workis - 24-02-2014 13:57 Niektore buxy wymagaja, aby ich reklamy byly wyswietlane w konkretnej rozdzielczosci (conajmniej tej konkretnej ), np. neobux. Na telefonie taki neobux nie pojdzie, nie wiem jak na tablecie - byc moze na wiekszym da rade. pozdrawiam RE: klikanie w buxsach - sbgorka - 25-02-2014 22:05 jak wyżej, różnie to jest. Np Ojooo nie poklikasz z telefonu czy tableta. Ale niektóre puszczają. Może lepiej jakiś mały netbook do tego na windows? Kasa podobna a napewno poklikasz. Zobacz jakiego flashplayera używa dany bux albo pod tym kątem szukaj info w sieci. pozdr |