![]() |
McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie (/Temat-McDonald-kanapka-dla-pierwszych-stu-uczestnikow-w-najdluzszej-grupie-86187) |
McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - haribol - 22-02-2014 20:05 Siemaszka! Czas trwania: chyba do 5 marca Organizator: McDonalds Zadanie: zrobić łańcuszek zaproszeniowy na fejsie z maxymalną liczbą osób Nagrody: 1500 makczikenów Link: https://www.facebook.com/McDonaldsPolska/app_739566449386832 Jak się spręży(my = w poprzednim etapie wygrał łańcuch na 103 osoby) to może wygramy. Przypominam, że w zwycięskim łańcuszku pierwsze 100 osób wygrywa MakCzikena. Kto wchodzi? Damy radę zrobić łańcucha do północy, czy jutro? pozdr. m RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - kuleczka91 - 22-02-2014 20:11 Chyba lepszym rozwiązaniem będzie uderzenie jutro ![]() RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - haribol - 22-02-2014 20:12 to spoko, damy rade uderzyć w 100 osób, np. dziś po północy? każda osoba może "złańcuszkować" trzy kolejne. RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - kuleczka91 - 22-02-2014 20:22 Wiem, wiem, bo wczoraj to sprawdzałam ![]() RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Jaro070 - 22-02-2014 20:36 @haribol Chętnie dołączę, ale dzisiaj już chyba nie damy rady nazbierać ponad 100 osób. RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - CMRR - 22-02-2014 21:10 Przyłącze się po 24. Pod wieczór jeszcze z kilku kont, żeby nie zabierać nikomu makczikena ![]() RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Majka - 22-02-2014 21:24 Jutro chętnie dołączę RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Admin - 22-02-2014 21:27 no to dołączę i ja ![]() RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Jacuss - 22-02-2014 21:28 Ja również z 6 kont ![]() RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - kuleczka91 - 22-02-2014 21:32 Pasuje taki tekst? żeby wysłać go do tych osób, które mają nam akceptować? (Nie każdy posiada fake konta, z których może zaakceptować ![]() Hej, mam do Ciebie gorącą prośbę. McDonald's organizuje konkurs, w którym należy zebrać jak największą ilość osób w swojej grupie. Nagrodą dla każdej osoby jest darmowe zaproszenie na McChickena. Darmowego McChickena otrzymują te osoby, które znajdują się w grupie, która w danym dniu ma najwięcej wysłanych i zaakceptowanych zaproszeń (Wygrywa pierwsze 100 osób w grupie). Twoim zadaniem jest zaakceptowanie mojego zaproszenia, które dostałeś/aś ode mnie z aplikacji i wysłanie to kolejnym 3 osobom poprzez aplikację. Wyślij zaproszenia tym którzy Ci zaakceptują na 100% zaproszenie oraz przekaż im tą wiadomość, którą właśnie czytasz, aby przekazali to do kolejnych 3 osób i tak w kółko. 1 potwierdzenie zaproszenia = 1 osoba więcej w węźle grupowym. Jeżeli nam się uda wygrać to dostaniemy zaproszenia do Maka ![]() |