![]() |
Facebook Jak wypromować mój fanpage? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Facebook Jak wypromować mój fanpage? (/Temat-Facebook-Jak-wypromowac-moj-fanpage-86178) Strony: 1 2 |
Facebook Jak wypromować mój fanpage? - dandun1 - 22-02-2014 17:22 Cześć, otóż mam problem. A mianowicie chce wypromować swój fanpage do wklejania linków w Shorte.st. I do tego mam kilka pytań. Facebook nie zabrania wklejania linków takim sposobem? Jak myślicie tak fanpage to dobry pomysł? https://www.facebook.com/pages/101-gier-które-musisz-znać/211846075689517?skip_nax_wizard=true Oraz czy taka nazwa może być dobra? Czy może inne sformułowanie np. 101 gier, w które musisz zagrać. 101 gier, w które musisz zagrać przed śmiercią. itp.itd. Przydatne posty nagradzane like-ami ![]() RE: Facebook Jak wypromować mój fanpage? - I'mRight - 22-02-2014 17:38 Nazwy z opcją, "w które musisz zagrać" brzmią lepiej, aczkolwiek te wszystkie 101 / 1001 etc. to taki trend, który za jakiś czas po prostu wymrze. Dlatego też fanpage o takiej tematyce są po prostu tańsze ![]() Natomiast co do promocji do daleka droga przed Tobą, ja bym poszedł w coś takiego: Dobij do 500-1000 like'ów - nikogo nie interesują fanpage z małą ilością like'ow, później pisz do innych o oznaczenia, TT, wykup jakąś reklamę u innych użytkowników jeśli chcesz. W momencie, gdy dojdziesz do kilkunastu tysięcy + , opcja z tym shorte.st, może być sensowna ![]() RE: Facebook Jak wypromować mój fanpage? - Kede - 22-02-2014 18:28 Nie wiem czy facebook nie zaczął blokować tego skracacza. Przynajmniej takie info pojawiło się parę razy tu na forum. Tak czy siak na swoim fanpage zarobisz grosze. Może jakbyś miał x takich fanpage to miałoby to jakiś sens. Może już lepiej jakiś PP reklamować ![]() RE: Facebook Jak wypromować mój fanpage? - Pole - 23-02-2014 19:52 Niestety nie zarobisz bo Fb zablokował shorte.st . RE: Facebook Jak wypromować mój fanpage? - XantiuM - 24-02-2014 08:48 Witaj, Ja powiem w ten sposób --> utworzyłem dodatkowe konto na które nałożyłem prawa administracyjne, zweryfikowałem konto odczekałem trochę czasu i wstawiłem zdjęcia jakiejś laski z internetu że to niby ja ![]() ![]() ![]() RE: Facebook Jak wypromować mój fanpage? - dandun1 - 24-02-2014 14:27 (23-02-2014 19:52)Pole napisał(a): Niestety nie zarobisz bo Fb zablokował shorte.st . Okej a jakieś inne rzeczy np. Shorte.st skróce w anonymgoto.com lub hideref.org? Url skróciłem goo.gl RE: Facebook Jak wypromować mój fanpage? - Kede - 24-02-2014 14:59 Próbuj ![]() ![]() RE: Facebook Jak wypromować mój fanpage? - dandun1 - 24-02-2014 18:23 Ale fajnie mam już (narazie) 2 aktywnych fanów ;p RE: Facebook Jak wypromować mój fanpage? - Maniero - 25-02-2014 14:53 Sposób pierwszy. tzw. share - czyli wymiana udostępnień, Ty udostepniasz kogoś a ktoś Ciebie ![]() RE: Facebook Jak wypromować mój fanpage? - I'mRight - 25-02-2014 16:47 (25-02-2014 14:53)Maniero napisał(a): Sposób pierwszy. tzw. share - czyli wymiana udostępnień, Ty udostepniasz kogoś a ktoś CiebiePierwszy sposób jak najbardziej na tak, chociaż owszem wymaga tego, abyś napisał do wielu wielu fanpage z których dużo osób Cię oleje, dlatego tak jak mówiłem najpierw dobić do magicznej bariery 1000 ![]() Natomiast drugi sposób jest przynajmniej dla mnie nieetyczny i osobiście od razu wyrzucałem kogoś, kto mi wrzucał jakieś linki do innych fanpage bez mojej zgody, a jeżeli ktoś był dobrym adminem i wszystko było w najlepszym porządku, otrzymywał moją pomoc ![]() |