![]() |
Konto walutowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +--- Wątek: Konto walutowe (/Temat-Konto-walutowe-86152) Strony: 1 2 |
Konto walutowe - asiorek - 22-02-2014 05:10 Siemka,. Jak to jest z kartami walutowymi? Mam konto izzy i zauwazylem tez ze jest opcja emax walutowa jakos tak, konto darmowe , Zakladac takie konto emax czy poprostu kupic prepaid walutowy usd w wbk? Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Konto walutowe - koval78 - 22-02-2014 10:38 Nie wiem jak jest w mBanku, ale wiedz, że banki kasują sporo za przewalutowania, dlatego w takim przypadku najlepiej skorzystać z kantoru wymiany walut przez internet. Sprawdź sobie http://www.kantoronline.pl. Wygląda to tak, że rejestrujesz się, otwierasz wewnętrznie (po zalogowaniu w kantorze) dwa rachunki w bankach jakich chcesz, jedno konto walutowe, drugie pln. Następnie Przelewasz przelewasz sobie, np. USD z banku zewnętrznego (spoza serwisu) i wymieniasz sobie w takim momencie, który będzie dla Ciebie odpwoiedni (czyt. najlepszy kurs). Dzięki temu można sporo zaoszczędzić, bo nie masz prowizji. Polecam ![]() Odp: Konto walutowe - asiorek - 22-02-2014 14:37 Po rozmowie z uprzejma konsultantka dowiedzialem sie ze dopiero po osiagnieciu 18 lat moge otworzyc walutowe, wiec zamowilem sb wulotowy prepaid na allegro i na niego bede przelewal USD z paypala , tylko nie wiem jak dlugo tak realnie sie czeka na taki liscik (tak tak wiem ze napisane jest do 10 dni, ) ale jak jest w praktyce? Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Konto walutowe - koval78 - 24-02-2014 09:27 Hehe, konsultantki telefoniczne są najlepsze, czasami można fajnie zabajerzyć ![]() ![]() Odp: Konto walutowe - asiorek - 24-02-2014 10:31 Konto bankowe mam.. wiem co trzeba, podpisywal tato :-) chodzi mi o walutowe, , kupilem prepaid i czekam na list ![]() Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Konto walutowe - koval78 - 24-02-2014 15:23 Spoko, w takim razie problem z głowy ![]() Też by mi się przydały jakieś pieniążki na koncie ![]() Odp: Konto walutowe - asiorek - 24-02-2014 15:55 Nie nie, tutaj bede przelewal z paypal i zakupy z chin :-) nie mam zamiaru trzymac hajsu tutaj Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Konto walutowe - koval78 - 25-02-2014 15:30 PayPal pobiera prowizję, przy większych transakcjach może mieć to znaczenie. W kantorze, o którym pisałem mają yuana ![]() BTW. Swego czasu było coś takiego jak e-gold i można było robić transakcje i przy tym ugrać coś na wzrostach cen złota ![]() Odp: Konto walutowe - asiorek - 25-02-2014 15:40 No nie mam jak jeszcze, bo nie przyszla karta.. stringami bede handlowal ![]() Jak bede wyplacac srodki to beda pobierali mi prowizje ? No to poczytam i o tym kantorze.. Chcesz pomocy ? to przeczytaj sygnaturke , w sprawach pomocy na pw nie odpowiadam.. ! Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Konto walutowe - allo2 - 26-02-2014 21:33 Jak masz w Polsce zarejestrowany paypal to konto obsługiwane jest w pln, więc i tak Ci przewalutuje. konto walutowe dla yuanów w Polsce jest tylko dla kont bankowych biznesowych. |