Mój iPhone - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Mój iPhone (/Temat-Moj-iPhone-86111) |
Mój iPhone - olafifi - 21-02-2014 16:38 Chciałbym przedstawić Wam (najbardziej użytkownikom urządeń Apple ) Moją stronkę na facebooku gdzie daję wskazówki do iPhone'a aby było nam lepiej korzystać z naszego sprzętu. Oto link do stronki: https://www.facebook.com/pages/Mój-iPhone/244286605751450?skip_nax_wizard=true Jeśli możecie, dajcie LIKE i udostępnijcie, a jeśli jesteście wyjątkowo dobrzy, to: Żebym mógł mieć możliwość sprawdzać wskazówki oraz móc posiadać własnego iPhone'a (marzenie) proszę o: Wejście w link: http://adf.ly/dDocG Przeczekanie 5 sekund Kliknięcie przycisku "SKIP AD" w prawym górnym rogu. PROSZĘ NIE ZWRACAĆ NA REKLAMY POJAWIAJĄCE SIĘ NA STRONIE!!! - źródło: kawałek jednego z postów. Tak, nie mam iPhone'a, ale na niego zbieram. Miałem styczność z jabłuszkami i bardzo mi się podobają Odp: Mój iPhone - asiorek - 21-02-2014 16:45 To moze mi pomozesz ozywic 4s'a? Uwalony przy aktualizacji i wywala itunes z kabelkiem .. Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Mój iPhone - olafifi - 21-02-2014 17:03 Wiesz, może wgrywałeś jailbreak? Jeżeli nie, postaram się pomóc inaczej. #edek Z jakiego do jakiego systemu była aktualizacja? Czy możesz dokładniej opisać problem? Odp: Mój iPhone - asiorek - 21-02-2014 17:20 Tzn mam na oku iphona caly komplet igla gosciu dostal w rozliczeniu wiec malo wie, Napisal mi takie cos Cytat:Witam, co do przyczyny uwalania to wiem tylko tyle wysypał się przy aktualizacji ze starczej wersji, ale telefon otrzymałem już w takim stanie jako część wynagrodzenia. iTunes telefon wykrywa ale wyświetla komunikat o problemie z połączeniem i proponuje restore oprogramowania. Po odtworzeniu znowu ten sam komunikat. Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Mój iPhone - olafifi - 21-02-2014 20:37 Najpierw zastanowiłbym się... jeśli jest na gwarancji to trzeba go oddać. Na pewno jest jakieś rozwiązanie, jeśli nie ma gwarancji, ew. do ORYGINALNEGO serwisu Apple. W internecie można znaleźć dużo rozwiązań, większość w j. angielskim. Możliwe, że tu masz odpowiedź na swój problem: APPLE Jeżeli jest to aukcja, to możesz mi dać link (nie kupię, ja się oglądam za 5s dopiero jak uzbieram ). Dobrze też poprosić sprzedawcę o więcej szczegółów, nikogo raczej nie obchodzi, że dostał zepsuty telefon jako wypłatę ... --- Moja rada od heart: Jeżeli sprzedawca nie ma większych informacji, po prostu odpuść i szukaj innej okazji. Może jest on kradziony? Może ma jailbreak? (co jak co ale dla mnie to wada, w życiu tego ajfonkowi nie zrobię Odp: Mój iPhone - asiorek - 21-02-2014 22:05 Nie wiem czy mnie unikasz na gg czy cos , wbij na gg podam link Swoja droga napisal ze po restore dalej jest to samo. Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach |