Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fani na FP za Fanów na FP - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Fani na FP za Fanów na FP (/Temat-Fani-na-FP-za-Fanow-na-FP-86077)

Fani na FP za Fanów na FP - DeI - 20-02-2014 22:39

Witam

Nie znalazłem podobnego tematu.
Jednakże myślę aby udostępniać nasze fanpejdże wzajemnie w celu pozyskania jak największej liczby fanów.

Ja mam fanpejdża 1020 lajków i 361 ludzi mówiących o tym a także 4386 całkowitego zasięgu na dzisiaj. Interesują mnie tylko ludzie z Polski lub emigranci.

Po udostępnieniu strony na twojej stronie ja robię to samo u ciebie proste Smile
W celu zmaksymalizowania konwersji robimy to mniej więcej tak udostępniamy stronę około 22-23 i zostawiamy post na pierwszej pozycji do 13:00 dodatkowo wypadałoby dać jakiś sensowny opis na poście inny niż lajkujemy Smile

Pozdrawiam

RE: Fani na FP za Fanów na FP - bmw - 21-02-2014 12:30

Ja wchodzę w to po 18ej jestem w domu i dzialam mój fp ma ponad 1200 polubien i okolo 600 osób mówiących o tym,wyślij mi link na pw,zachęcam innych osób wrzucajcie tutaj będzie latwej niż szukać na fb

RE: Fani na FP za Fanów na FP - DeI - 24-02-2014 17:12

Ktoś chętny jeszcze na wymianę fanów?

RE: Fani na FP za Fanów na FP - maxiu6621 - 26-02-2014 14:55

Witam,

Mam fanpage strony internetowej o tematyce turystycznej ponad 4500 fanów,wiec mogę mozemy sie wymienic. Wyslijcie mi linka na prv. Chętnie również dowiedziałbym sie jak rozreklamować fanpage strony internetowej. Macie jakies pomysły.

Pozdrawiam