![]() |
Czy jest możliwość zmiany linku na fires.pl ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381) +---- Wątek: Czy jest możliwość zmiany linku na fires.pl ? (/Temat-Czy-jest-mozliwosc-zmiany-linku-na-fires-pl-86040) |
Czy jest możliwość zmiany linku na fires.pl ? - cokieee - 20-02-2014 16:28 Nie wiem jak sformułować te pytanie, szczerze. Czy da się jakoś podmienić link z którego mam leady? RE: Czy jest możliwość zmiany linku na fires.pl ? - szykiryki - 20-02-2014 16:34 Tzn. chodzi Ci o to, że Twój link jest podmieniony na inny, z nie Twoim identyfikatorem i komuś innemu wpadają leady? Niektóre skracarki linków potrafiły tak robić... RE: Czy jest możliwość zmiany linku na fires.pl ? - cokieee - 20-02-2014 16:36 chodzi mi o zmianę adresu, htpp://stream/XXX/xxxxxxxxx żeby było np. videog/XXX/xxxxxxxx coś w tym stylu aby te nasze linki nie były takie rozpoznawalne na pierwszy rzut oka RE: Czy jest możliwość zmiany linku na fires.pl ? - szykiryki - 20-02-2014 16:43 Używaj skracacza po prostu i już nie będą widoczne na pierwszy rzut oka ![]() RE: Czy jest możliwość zmiany linku na fires.pl ? - Symbian - 20-02-2014 22:38 (20-02-2014 16:28)cokieee napisał(a): Czy da się jakoś podmienić link z którego mam leady?Jasne, mogę Ci dać swój ![]() |