Poradnik Konta YouTube/gmail bez weryfikacji - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Konta YouTube/gmail bez weryfikacji (/Temat-Konta-YouTube-gmail-bez-weryfikacji-85990) |
Konta YouTube/gmail bez weryfikacji - Fineks - 19-02-2014 19:53 Sposób jest nie do końca przetestowany- dopiero 10 kont zrobiłem w ten sposób, ale na pewno komuś się przyda. Był podobny poradnik, jednak występowały błędy w synchronizacji a użytkownicy zgłaszali że i tak trzeba potwierdzać numer telefonu. 1. Co potrzeba - telefon z androidem (nie testowałem na ios) - dostęp do internetu z poziomu telefonu 2. Co robimy Wchodzimy w ustawienia telefonu, następnie w zakładkę "konta", dodajemy nowe konto google, wybieramy opcję "załóż nowe konto", zakładamy konto gmail i gotowe. Można się zalogować na gmail, z telefonu konto można usunąć (nie usuwamy wtedy konta tylko synchronizację nowo założonego konta z telefonem), a potem na youtube. 3. Uwagi Przez pierwsze 6 kont wszystko było miodzio, na youtube zakładałem kanały do tych kont i wszystko było ok. Ale po jakimś czasie nie mogłem zakładać nazw kanałów bez potwierdzenia telefonicznego, ale wciąż mogłem dodawać na youtube filmiki. Niedługo sprawdze, czy zakładając konta z innych ip na tym samym telefonie będę mógł robić na youtubie nazwy kanałów, dam znać jak cuś Pozdrawiam RE: Konta YouTube/gmail bez weryfikacji - Qwik - 19-02-2014 19:58 Emulator androida bluestacks RE: Konta YouTube/gmail bez weryfikacji - Fineks - 19-02-2014 20:00 up no własnie wiem o tym, ale wyskakiwały mi błędy z synchronizacją i chyba nie tylko mi, był taki poradnik na zarabiam ale mojego sposobu nikt nie przedstawiał więc napisałem, nic przecież nie szkodzi |