![]() |
Odchodzę z astrocash, zarejestruję się z reffa :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Odchodzę z astrocash, zarejestruję się z reffa :) (/Temat-Odchodze-z-astrocash-zarejestruje-sie-z-reffa-85989) |
Odchodzę z astrocash, zarejestruję się z reffa :) - Fineks - 19-02-2014 19:39 Odchodzę z astrocash i przechodzę na firecash po długich namyśleniach. Chętnie zarejestruję się z reffa ![]() ![]() Jeśli astrocash to czyta, oto dlaczego od was odchodzę: - Słabe mirrory, niedorobione i po prostu brzydkie - statystyki jakie oferujecie to jakiś śmiech na sali Więc zapraszam do tematu osoby które chętnie mi pomogą, wiedzy nigdy nie za wiele ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! RE: Odchodzę z astrocash, zarejestruję się z reffa :) - verona - 19-02-2014 23:41 Masz np. Diqtiona i od jakiegoś czasu Yazira - wybierz, napisz i tyle ![]() Mentorzy nie piszą do Ciebie tylko ty do mentorów, dlatego masz oficjalne tematy z kontaktem, informacjami, opiniami itp. Pozdrawiam RE: Odchodzę z astrocash, zarejestruję się z reffa :) - Diqtion - 20-02-2014 07:20 Tak, ale gość wie czego chce i nie chce, ani mnie, ani pewnie Yazira, tylko kogoś kto ma mniejszą ilość reffów, ale poświęci mu odpowiednią ilość czasu, więc nie polecajcie znów w każdym temacie mnie, bo nie każdy mnie chce.. |