Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Odchodzę z astrocash, zarejestruję się z reffa :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Odchodzę z astrocash, zarejestruję się z reffa :) (/Temat-Odchodze-z-astrocash-zarejestruje-sie-z-reffa-85989)

Odchodzę z astrocash, zarejestruję się z reffa :) - Fineks - 19-02-2014 19:39

Odchodzę z astrocash i przechodzę na firecash po długich namyśleniach. Chętnie zarejestruję się z reffa Smile Czego oczekuję? Mentor zawsze się przyda, na astro łącznie zarobiłem 100$ (od grudnia), znam podstawy, jednak chcę popróbować BS w filmikach na YT, wzamian mogę podzielić się wiedzą na temat white seo Smile

Jeśli astrocash to czyta, oto dlaczego od was odchodzę:

- Słabe mirrory, niedorobione i po prostu brzydkie
- statystyki jakie oferujecie to jakiś śmiech na sali

Więc zapraszam do tematu osoby które chętnie mi pomogą, wiedzy nigdy nie za wiele Tongue po prostu wydaje mi się, że popełniam jakieś błędy w szukaniu nisz :/ Jak na razie znalazłem 2 nisze, które dały mi łącznie 60 dolarów, reszta to masa innych plików. Mam też parę pytań... Nie czekam na kogoś z milionami na koncie, ale kogoś doświadczonego, bo na pewno z mojego reffa zarobisz, ppa nie odpuszczam Smile Moje dzisiejsze zarobki (1 lead):

[Obrazek: 0wa0.png]

Pozdrawiam!

RE: Odchodzę z astrocash, zarejestruję się z reffa :) - verona - 19-02-2014 23:41

Masz np. Diqtiona i od jakiegoś czasu Yazira - wybierz, napisz i tyle Wink

Mentorzy nie piszą do Ciebie tylko ty do mentorów, dlatego masz oficjalne tematy z kontaktem, informacjami, opiniami itp.

Pozdrawiam

RE: Odchodzę z astrocash, zarejestruję się z reffa :) - Diqtion - 20-02-2014 07:20

Tak, ale gość wie czego chce i nie chce, ani mnie, ani pewnie Yazira, tylko kogoś kto ma mniejszą ilość reffów, ale poświęci mu odpowiednią ilość czasu, więc nie polecajcie znów w każdym temacie mnie, bo nie każdy mnie chce..