![]() |
Good MasterHyip - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Good MasterHyip (/Temat-Good-MasterHyip-85938) |
Good MasterHyip - NowyKoles - 18-02-2014 22:44 Witam! Co prawda mało udzielam się na forum ale w ciagu ostatniego roku nie było dnia żebym sie nie zalogował ![]() Doszedłem do wniosku, że chciałbym stworzyć swój program inwestycyjny. Coś tam wykombinowałem. Jest to Good.masterhyip.com Płatności wysyłam i przyjmuję poprzez Moneybookers ponieważ nie ufam PayPalowi a chcę mieć pieniążki jak najszybciej na koncie bankowym. Wtedy nie tracę czasu na przelewy (przykładowo PM gdzie czekałbym około 3 dni) Plan ustaliłem jeden. Może w przyszłości będzie więcej. Plan to: ![]() 14% po 14 dniach co daje 1% dziennie. Wysokość depozytu na początek max 1000$ ale nie wydaje mi się że mielibyście z tym problem. (Ale lipa nie moge wpłacić 2000$ na nowego hyipa bo mają limit do 1000$ - nie powiedział nikt nigdy ![]() Bonusy od poleconych 5-10% - zależy od ilości zebranych osób Przy transakcjach pokazuję swoje dane. Wszystko jest legalnie. Działa to jak hyip lecz nie jestem ruskim biznesmanem ktory ucieknie z kasą. Chcę spróbować inwestować z ludźmi i mam nadzieję że to się uda. Zapraszam chętnych do wypróbowania. Dlaczego 14 dni? Są to 2 tygodnie - Jest to bezpieczny czas po jakim jestem w stanie uzyskać profit z moich działań (chodzi tu o offline czyli handel materiałami budowlanymi na czym chciałbym skupić zdecydowanie najwiekszy procent zysków programu) Dziękuję! Good MasterHyip - Artinesse - 26-02-2018 22:31 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |