Jak obejść weryfikacje.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381) +---- Wątek: Jak obejść weryfikacje.. (/Temat-Jak-obejsc-weryfikacje-85720) |
Jak obejść weryfikacje.. - mentos91bdg - 15-02-2014 20:03 Mam do was pytanie, może ktoś wie i chciałby się podzielić tym z nami ;p JAK OBEJSC WERYFIKACJE SMS! (potrzebne do zakładania kont na fb i yt) Od kilku dni z tym walczę i nie mogę nic wykombinować, chodzi mi o sposób inny niż zakup pustych starterów z allegro ;p Słyszałem że są strony które udostępniają nr telefonów i przychodzą na nie smsy, ale ja takich nie znam... Z góry wielkie dzięki. RE: Jak obejść weryfikacje.. - djram - 15-02-2014 20:14 Jak pisałem w temacie wyzejo zarobkach, jesli chodzi o yt to google weryfikuje ludzi po adresie karty sieciowej MAC zmiana adresu karty sieciowej powinna wystarczyć podejrzewam ze fb dziala tak samo RE: Jak obejść weryfikacje.. - mentos91bdg - 15-02-2014 20:16 Może tak bardziej wyjaśnisz bo nie ukrywam jestem zielony ;l Jak zmienić nr karty sieciowej... po tym nie będzie pytało o weryfikacje sms?? RE: Jak obejść weryfikacje.. - cokieee - 15-02-2014 20:19 A ja właśnie zaopatrzam się w karty SIM darmowe! RE: Jak obejść weryfikacje.. - jagan - 15-02-2014 20:21 Serwery VPN oraz karty SIM powinny wystarczyć do obejścia wszelkich weryfikacji - programy nie wystarczają do końca - liczy się również to, co ma się w głowie RE: Jak obejść weryfikacje.. - mentos91bdg - 15-02-2014 20:21 No u mnie nie rozdają darmowych kart sim ;p Pozatym chciałbym poznać inny sposób niż karty SIM.... Niektórzy podobno mogą zakładać opcja zmiennego ip Ja niestety mam stałe (15-02-2014 20:21)jagan napisał(a): Serwery VPN oraz karty SIM powinny wystarczyć do obejścia wszelkich weryfikacji - programy nie wystarczają do końca - liczy się również to, co ma się w głowie Czyli jak użyję programy do zmiany sieci VPN tzn zmiany mojego ip i lokalizacji to nie wyskoczy autoryzacja sms? Proszę o jakiś poradnik dla zielonych ;p RE: Jak obejść weryfikacje.. - cokieee - 15-02-2014 20:26 Dla chcącego nic trudnego, wystarczy wejść w "darmowe gadżety" -> http://zarabiam.com/Forum-Darmowe-Gadzety-66 RE: Jak obejść weryfikacje.. - Qwik - 15-02-2014 20:32 Na allegro są tanie karty sim a jedna karta sim to 10 kont (5 sms i 5 telefonicznie chyba ze coś się zmieniło) RE: Jak obejść weryfikacje.. - djram - 15-02-2014 20:50 Polecam uzyc do zalozenia konta na yt innej przegladarki ktorej nie uzywasz. np jesli uzywasz chrome to sciagnij firefoxa i tam mozesz sobie zalozyc konto na yt normalnie ewentualnie z kom albo tabletu tez mozna zalozycc bez problemu z tego co pamietam przez tablet zalkadalem bez zadnej weryfikacji na yt RE: Jak obejść weryfikacje.. - Qwik - 15-02-2014 20:53 Jest emulator androida o nazwie bluestacks |