Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fires na youtubie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381)
+---- Wątek: Fires na youtubie (/Temat-Fires-na-youtubie-85714)

Fires na youtubie - siuvax - 15-02-2014 17:06

Jakie macie doświadczenia z reklamowaniem linków z fires poprzez filmiki na youtubie?

Szybko lecą bany?

RE: Fires na youtubie - Damascenon - 15-02-2014 17:22

This is spam!
http://scr.hu/243f/qa3ua

RE: Fires na youtubie - sh4kr - 15-02-2014 17:40

(15-02-2014 17:22)Damascenon napisał(a):  This is spam!
http://scr.hu/243f/qa3ua

O co Ci chodzi? Chłopak zapytał, mogłeś odpowiedzieć NIE/TAK albo w ogóle, a nie zgłaszać.

@autor
Nie wiem, sam sie zastanawiam nad tym.

RE: Fires na youtubie - mordimer12 - 15-02-2014 17:45

Mi zazwyczaj po 3 dniach banują filmik, mój rekord to 5 dni. Jerk2

RE: Fires na youtubie - Slight - 15-02-2014 18:02

Mi tam dalej film trzyma. 5000 tys wyświetleń, leady co jakiś czas wpadały. Big Grin

RE: Fires na youtubie - siuvax - 15-02-2014 18:03

mi sie dzisiaj zdazyla blokada konta Wink po chyba 4 dniach.
i tak sie zastanawiam czy ruszac z kolejnym, szczerze mowiac troche sie obawiam ze zbanuja mi moje prawdziwe konto. jest to mozliwe?

Slight: Ja miałem na jednym 13000 od kilku dni. I tez bylo spoko, leady wpadaly.
Dzis dodalem kolejny film ktory w niesamowitym tempie zyskiwal wyswietlenia (301 osiagnal doslownie po chwili). Taki gorący temat z dzisiaj Wink I nagle ciach, ban, konto zawieszone z powodu oszustwa, spamu itp.

Moglbys napisac (jesli nie tutaj to na pw) jakie rozwiazania zastosowales w filmie ze sie trzyma? Moje wygladaly standardowo: zdjecie, podkład muzyczny, adnotacja o linku w opisie a w opisie linki do fires

RE: Fires na youtubie - mucios - 15-02-2014 18:05

(15-02-2014 18:03)siuvax napisał(a):  mi sie dzisiaj zdazyla blokada konta Wink po chyba 4 dniach.
i tak sie zastanawiam czy ruszac z kolejnym, szczerze mowiac troche sie obawiam ze zbanuja mi moje prawdziwe konto. jest to mozliwe?

Spokojnie, nie zbanują (mam nadzieje że nie na nim masz filmiki).

RE: Fires na youtubie - siuvax - 15-02-2014 18:16

nie nie, jasne ze nie... chodzi mi o to ze to kilku kont bede sie logował z jednego IP i moga w koncu zablokowac IP.
Miałem tak na FB. Po przelogowaniu sie na swoje prywatne konto gdy chcialem wyslac linka znajomym musialem przepisywac Captche a oni potwierdzac ze to nie jest SPAM. I bylo to juz takie pierwsze ostrzezenie dla mnie

RE: Fires na youtubie - Slight - 15-02-2014 18:22

(15-02-2014 18:03)siuvax napisał(a):  mi sie dzisiaj zdazyla blokada konta Wink po chyba 4 dniach.

Slight: Ja miałem na jednym 13000 od kilku dni. I tez bylo spoko, leady wpadaly.
Dzis dodalem kolejny film ktory w niesamowitym tempie zyskiwal wyswietlenia (301 osiagnal doslownie po chwili). Taki gorący temat z dzisiaj Wink I nagle ciach, ban, konto zawieszone z powodu oszustwa, spamu itp.

Moglbys napisac (jesli nie tutaj to na pw) jakie rozwiazania zastosowales w filmie ze sie trzyma? Moje wygladaly standardowo: zdjecie, podkład muzyczny, adnotacja o linku w opisie a w opisie linki do fires

Prosty film ukazujący jak coś zyskać dzięki czemuś + adnotacje + podkład muzyczny. Big Grin
A viewsy we większości nabite + jakieś komentarze.