BlogLock.net - jakie themy powinniśmy dodać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: BlogLock (/Forum-BlogLock-384) +---- Wątek: BlogLock.net - jakie themy powinniśmy dodać? (/Temat-BlogLock-net-jakie-themy-powinnismy-dodac-85676) |
BlogLock.net - jakie themy powinniśmy dodać? - Leaders - 15-02-2014 01:24 W tym temacie możecie zamieszczać Wasze propozycje nowych themów na BlogLock.net. PS. Nie wiesz czym jest BlogLock i dlaczego z nim zarabiać jest po prostu łatwiej? Sprawdź infografikę. RE: BlogLock.net - jakie themy powinniśmy dodać? - bubaj123 - 18-02-2014 23:49 Tylko darmowe themy ? RE: BlogLock.net - jakie themy powinniśmy dodać? - Leaders - 19-02-2014 00:04 Płatne też wchodzą w grę, jednak wskazane byłyby dla nas takie propozycje takich twórców, gdzie można kupować całe pakiety themów. RE: BlogLock.net - jakie themy powinniśmy dodać? - matie996 - 21-03-2014 08:17 Zróbcie takie coś, żeby każdy mógł wgrywać swoje themy RE: BlogLock.net - jakie themy powinniśmy dodać? - Leaders - 21-03-2014 10:36 Takie coś moglibyśmy zrobić w każdej chwili, ale wówczas duża część nszych Użytkowników by zaczęła wrzucać płatne dziurawe themy pełne furtek dla hakerów, które znaleźć można za darmo w sieci. RE: BlogLock.net - jakie themy powinniśmy dodać? - matie996 - 21-03-2014 16:41 A możecie zrobić to tylko u mnie , nie znalazłem u was niestety odpowiadajacego mi themu a chciałbym się przerzucić na waszą platformę. |