Promocja Bloga ppa ;) pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Promocja Bloga ppa ;) pomoc (/Temat-Promocja-Bloga-ppa-pomoc-85664) Strony: 1 2 |
Promocja Bloga ppa ;) pomoc - misterzelek - 14-02-2014 21:20 Teamt mam bloga ppa i 18 uu tylko :/ poza promocją yt i facebook doradzicie coś jeszcze ? RE: Promocja Bloga ppa ;) pomoc - Davi - 14-02-2014 21:28 Fora np. link w stopce, blogi np. link w komentarzu więcej serwisów Social Media, a tak po za tym to wszystko jest na necie nikt gotowego przepisu Ci nie da bo to logiczne, że większości są to sposoby na grube hajsy 2 RE: Promocja Bloga ppa ;) pomoc - misterzelek - 14-02-2014 21:31 B pisze na fotce fb promuje filmik i 18 uu pinguje :/ RE: Promocja Bloga ppa ;) pomoc - Devil877 - 14-02-2014 21:32 Dodawaj blog do katalogów , znajdź wartościowe BL RE: Promocja Bloga ppa ;) pomoc - misterzelek - 14-02-2014 21:34 poszukam jakiś bl czyli bo jestem zielony sorry ? RE: Promocja Bloga ppa ;) pomoc - daniel42na - 14-02-2014 21:43 Jak jesteś zielony to zacznij od czytania a nie od pytania bo i tak nie zrozumiesz wiekszosci odpowiedzi. Nie da sie takiej odpowiedzi przedstawic w 1 zdaniu, gdyby to wszystko było takie proste że po napisaniu kilku wpisów i dodaniu paru linków na FB będziesz patrzył na deszcz monet to nikt by nie pracował. Zresztą to oczywiste, że im coś jest łatwiejsze i wymaga mniej wiedzy i umiejętności tym większa w tym konkurencja, 18 odwiedzin to tyle co 0, musisz jeszcze dużo poczytać i testować. Nie ma pewnej recepty na zdobywanie trafficu w ppa, jest wiele osób które posiada dużą wiedze ale nie idzie im zarobek. Podglądaj konkurencje, to jest najlepsza podpowiedź, dużo czytaj o seo, pisz unikalne posty, więcej działaj a mniej sie zastanawiaj, nie zwracaj uwagi na zbędne pierdoły typu obrazki na blogu czy znaki wodne na nich... a zanim napiszesz kolejny temat zastanów się czy pytanie ma sens. RE: Promocja Bloga ppa ;) pomoc - misterzelek - 14-02-2014 21:47 a skąd -.- no nie wiem poczytam zobacze RE: Promocja Bloga ppa ;) pomoc - Zarobiony_Koles - 16-02-2014 07:45 To unikalny opis ma coś do tego? Polecisz mi Daniel jakieś poradniki na początek, chodzi mi o promocje i pozycjonowanie bloga. Założyłem wczoraj bloga, prowadzę go po polsku, nie ppa. RE: Promocja Bloga ppa ;) pomoc - misterzelek - 16-02-2014 13:06 A macie jakis ciekwe katalogi strony lub backlinki ? RE: Promocja Bloga ppa ;) pomoc - kramat - 16-02-2014 15:26 wrzuć bloga w autosurfa, nabije trochę uu zapraszam na http://autosurfon.pl |