Rented referrals Neobux. Pomożesz? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Rented referrals Neobux. Pomożesz? (/Temat-Rented-referrals-Neobux-Pomozesz-85578) |
Rented referrals Neobux. Pomożesz? - ExeN - 13-02-2014 14:48 Witam, mam 2 pytania odnośnie NeoBux. 1. Jeśli mam aktywnych rented referrals powiedzmy, ze 3 to czy mogę dodać do nich np. następnych 3 mimo, że dopiero za 13 dni kończy mi się wynajem tych poprzednich ? 2. Jeśli tak to jak to zrobić ? Jeśli jest już podobny temat to przepraszam, nie znalazłem. Pozdrawiam RE: Rented referrals Neobux. Pomożesz? - Workis - 13-02-2014 20:33 Mozesz. Tak samo jak wynales poprzednich 3. pozdrawiam RE: Rented referrals Neobux. Pomożesz? - ExeN - 14-02-2014 08:28 (13-02-2014 20:33)Workis napisał(a): Mozesz. No ale ja tam nie widzę takiej możliwości. Wchodząc w Referrals -> Rented mam tylko tabelkę z aktualnymi. Nie widzę nigdzie takiej opcji aby dodać ich więcej. Dobra temat do zamknięcia, znalazłem, dzięki za pomoc ! |