![]() |
Problem z weryfikacją karty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Problem z weryfikacją karty (/Temat-Problem-z-weryfikacja-karty-85504) |
Problem z weryfikacją karty - allo2 - 12-02-2014 10:37 Witam. Założyłem nowe konto pp, dodałem kartę. Dziś przyszedł kod weryfikacyjny, który podałem na stronie. Status weryfikacji: pomyślny. Próbując wysłać pieniądze mam błąd Cytat:Niestety, nie możemy teraz sfinalizować tej transakcji. Najpierw zakończ proces potwierdzania karty, a następnie spróbuj ponownie dokonać tej płatności. ![]() Jakieś pomysły? Nie chcę pisać do obsługi, bo zanim odpiszą minie kilka dni. Czy po wklepaniu kodu trzeba czekać jeszcze jakiś okres na dodatkową weryfikację? RE: Problem z weryfikacją karty - allo2 - 21-02-2014 23:15 up. przez kilka dni mogłem wysyłać, dzisiaj znowu to samo.. RE: Problem z weryfikacją karty - xardas1020 - 21-02-2014 23:23 w poniedziałek zadzwoń sobie na polską infolinię paypal 801 38 66 86 przez telefon dowiesz się wszystkiego i w trymiga załatwisz rozwiązanie problemu ![]() |