Problem z weryfikacją karty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Problem z weryfikacją karty (/Temat-Problem-z-weryfikacja-karty-85504) |
Problem z weryfikacją karty - allo2 - 12-02-2014 10:37 Witam. Założyłem nowe konto pp, dodałem kartę. Dziś przyszedł kod weryfikacyjny, który podałem na stronie. Status weryfikacji: pomyślny. Próbując wysłać pieniądze mam błąd Cytat:Niestety, nie możemy teraz sfinalizować tej transakcji. Najpierw zakończ proces potwierdzania karty, a następnie spróbuj ponownie dokonać tej płatności. Jakieś pomysły? Nie chcę pisać do obsługi, bo zanim odpiszą minie kilka dni. Czy po wklepaniu kodu trzeba czekać jeszcze jakiś okres na dodatkową weryfikację? RE: Problem z weryfikacją karty - allo2 - 21-02-2014 23:15 up. przez kilka dni mogłem wysyłać, dzisiaj znowu to samo.. RE: Problem z weryfikacją karty - xardas1020 - 21-02-2014 23:23 w poniedziałek zadzwoń sobie na polską infolinię paypal 801 38 66 86 przez telefon dowiesz się wszystkiego i w trymiga załatwisz rozwiązanie problemu |