Kontakt do Ciamciaja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kontakt do Ciamciaja (/Temat-Kontakt-do-Ciamciaja-85399) |
Kontakt do Ciamciaja - karol9919 - 10-02-2014 15:44 Siemanko zarabiacze! Szukam osoby która ma kontakt z Ciamciej'em, jego gg, email lub coś takiego. Chcę żeby mi pomógł z PPA, bo słyszałem że dobry jest. Dajcie kontakt do niego jak macie! Piszcie na PW (prywatnej wiadomości) najlepiej! RE: Kontakt do Ciamciaja - sewirus - 10-02-2014 15:59 przecież ciamciaj nie założył astro jego mail [email protected] RE: Kontakt do Ciamciaja - adkam12 - 11-02-2014 02:12 Zwykły lewak, sam niewiele zarabia, zresztą i tak niemal całość ciągnie z refów. Jest znacznie więcej bardziej kompetentnych mentorów od niego, podparte faktami na własnym przykładzie. Robi z siebie wszechwiedzącego ale cała jego wiedza to bazowanie na kopiuj wklej z zagranicznych serwisów. Kontakt do Ciamciaja - Admin - 11-02-2014 10:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |