Darmowe drewniane typy od drewna :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe drewniane typy od drewna :D (/Temat-Darmowe-drewniane-typy-od-drewna-D-85384) |
Darmowe drewniane typy od drewna :D - drewno951123 - 10-02-2014 10:05 Witam. Moje doświadczenie w zakładach sportowych to około 2 lat. Przez dwa lata było wiele wpadek, ale uczę się na błędach i idzie coraz lepiej. 2 lata to w sumie nic, bo samo doświadczenie nie wystarczy trzeba mieć trochę szczęścia w tym biznesie. Postanowiłem dzielić się z Wami moimi typami. Oto one na dziś: 10 luty 2014r. Celta Vigo - Ath. Bilbao Typ 2 @ 2,25 Peng S. - Petrova N. Typ 1 @ 2,1 Pau-Orthez - Paris-Levallois Typ 2 @ 1,8 Bielsko-Biała K - Piła K Typ 2 @ 2,7 Na razie tyle, jak coś znajdę będę dorzucać RE: Darmowe drewniane typy od drewna :D - kuba48 - 12-02-2014 08:50 (10-02-2014 10:05)drewno951123 napisał(a): Witam. Moje doświadczenie w zakładach sportowych to około 2 lat. Przez dwa lata było wiele wpadek, ale uczę się na błędach i idzie coraz lepiej. 2 lata to w sumie nic, bo samo doświadczenie nie wystarczy trzeba mieć trochę szczęścia w tym biznesie. Skoro grasz dwa lata to raczej typowanie musiało sie opłacać Darmowe drewniane typy od drewna :D - daniel42na - 01-05-2014 14:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |