Usługi sms na stronę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Usługi sms na stronę (/Temat-Uslugi-sms-na-strone-85368) |
Usługi sms na stronę - marcinex1232 - 09-02-2014 21:59 Mam kilka pytań. Chcę założyć stronkę z kolegą i chcemy na tej stronie umieścić usługę sms premium. Chcę żeby użytkownik wysłał smsa , dostał kod i musiał go potwierdzić kod by był zapisywany w bazie danych i jeśli się zgadza to włączyć usługę premium na ileśtam czasu. Czy muszę prowadzić działalność gospodarczą, żeby to zrobić jak dopiero zaczynam? Czy mogę starać się o jakieś dotacje z unii na firmę? Z kim polecacie się skontaktować w sprawie usług sms? Czy ktoś mi może wyjaśnić bardzo szczegółowo jak to działa i jak usługodawca się ze mną by np. rozliczał. RE: Usługi sms na stronę - Liromir - 09-02-2014 22:31 Czy muszę prowadzić działalność gospodarczą, żeby to zrobić jak dopiero zaczynam? NIE Czy mogę starać się o jakieś dotacje z unii na firmę? NIE RE: Usługi sms na stronę - USA - 09-02-2014 22:46 Cytat:Czy mogę starać się o jakieś dotacje z unii na firmę? hmm chyba kiedyś słyszałem o dotacjach na stronę WWW, oczywiście w zależności jakiego typu to strona RE: Usługi sms na stronę - Admin - 09-02-2014 23:51 Możesz skorzystać z Homepay, Cashbill, Dotpay... Jako firma wystawiasz na koniec miesiąca fakturę na prowizję którą zarobiłeś z tytułu usług premium rate i tyle, czekasz 7-14 dni i dostajesz pieniążki. Co do dotacji to nie liczyłbym żebyście dostali cokolwiek na tak banalny projekt. RE: Usługi sms na stronę - marcinex1232 - 19-02-2014 09:31 Czyli jak chcę dodać płatności sms np. z dotpaya to muszę już mieć firmę żeby wystawić im fakturę? RE: Usługi sms na stronę - Admin - 19-02-2014 17:13 Nie musisz, bez firmy wystawiasz im rachunek. We własnym zakresie musisz sobie napisać system który to będzie obsługiwać, dokumentacje techniczną znajdziesz na ich stronie. RE: Usługi sms na stronę - marcinex1232 - 19-02-2014 19:24 ok, dzięki reput leci RE: Usługi sms na stronę - marcinex1232 - 24-02-2014 20:26 a dotpay umożliwia usługi sms na wszystkie kraje czy tylko Polskę? |