Dziennik PPA badii'ego. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik PPA badii'ego. (/Temat-Dziennik-PPA-badii-ego-85228) Strony: 1 2 |
Dziennik PPA badii'ego. - badii - 08-02-2014 09:46 Wracam! Postanowiłem, że stworzę, a co mi tam. Będę umieszczać w nim, to, co dziś zrobiłem i może plany na kolejne dni. Aktualnie jestem w tworzeniu bloga, dzięki któremu mogę zarobić trochę na fires.pl FIRES.pl Stan na dziś: - stworzenie bloga - dodanie 2 nisz Nawiązałem współpracę z surferem, tak więc, na dniach powinno się coś pojawić z AC. No to do następnego posta RE: Dziennik PPA badii'ego. - damcio1010 - 08-02-2014 11:42 Powodzenia RE: Dziennik PPA badii'ego. - kickus - 09-02-2014 11:10 Powodzenia i zapraszam do mojego dziennika. RE: Dziennik PPA badii'ego. - alizen - 09-02-2014 11:11 Powodzenia RE: Dziennik PPA badii'ego. - badii - 09-02-2014 13:17 Fires.pl - stworzenie drugiego bloga na potrzeby kolejnych nisz - dodanie dwóch nowych nisz A wczoraj wrzuciłem tylko link w opisie do bloga na YT do filmiku i wpadł 1 lead na 25 unikalnych wejść. Tego się nie spodziewałem, haha. Ale czuję, że będzie rzeźnia na leadach za kilka dni jak zrobię dobrą reklamę tego drugiego bloga i dopracuje go perfekto. RE: Dziennik PPA badii'ego. - badii - 10-02-2014 17:12 Kolejny dzień, kolejne malutkie kroczki ku bogactwa... Trochę wczoraj i dziś poświęciłem się nabijaniu kredytów, efekt? SYV = 280credits HitLeap = 120minutes EnhanceViews = 17,600credits View2.be = 366coins Narazie taki dorobek i cały czas się powiększa 8-) Zobaczymy co będzie jutro. Małe problemy z serwerkiem są przy wgrywaniu WP, ale dziś się to rozwiąże i zacznę coś już działać w PPA RE: Dziennik PPA badii'ego. - badii - 11-02-2014 20:23 Kolejny raz beka... Pomyślałem sobie - wejdę na fires, zobaczę co tam ciekawego. UQ - 21, lead - 1, hahahaha. Wstawiłem troszkę dla beki ten filmik na YT, no ale widzę, że ludzie są jeszcze bardziej śmieszni ode mnie To jest taka nisza, że nigdy w życiu bym się nie spodziewał, że na Niej zarobię Dobra, podsumowanko na dziś. Blog już mam, strony i kategorie zrobiłem, widgety poustawiałem, teraz brać się tylko za wstawianie postów + filmików, jutro na pewno jeden zrobię 8-) SYV = 380credits HitLeap = 546minutes EnhanceViews = 24k credits view2.be = 600 credits Na weekendzie zajmę się blogiem na blogspocie, bo szykuje się dobra nisza po weekendzie 8-) Do juterka! RE: Dziennik PPA badii'ego. - Qwik - 11-02-2014 20:29 Hitleap to promowania filmików się nie nadaje bo słabe nabija z tego co pamiętam to nic mi nie nabił. RE: Dziennik PPA badii'ego. - badii - 11-02-2014 21:06 A mi właśnie dobrze zliczał i jakoś to idzie ;] nie mam gdzie indziej promować, a jedynie z trzech komputerów i tak jadę. swoją drogą, można mieć po kilka kont np. na enhance czy view2be? RE: Dziennik PPA badii'ego. - ELdollaro - 11-02-2014 21:18 (11-02-2014 21:06)badii napisał(a): A mi właśnie dobrze zliczał i jakoś to idzie ;] Też się nad tym zastanawiałem ale raczej tylko na różnych ip bo inaczej bany polecą. Aczkolwiek ręki sobie za to uciąć nie dam |