Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
gosignups - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: gosignups (/Temat-gosignups-85227)

Strony: 1 2

gosignups - bbr - 08-02-2014 09:42

Dostajemy 0.07$ na początek za zapisanie się i 0.04$ za każdą potwierdzoną rejestracje.

Płacą za wykonanie rejestracji do jakiegoś serwisu, np. typu bux. Wypłata w każdy poniedziałek automatycznie na paypal po przekroczeniu 0.07$.

W przypadku bux, należy kliknąć w min. 3 reklamy. Po rejestracji w buxie wpisujemy nicka i klikamy submit.

dowod wyplaty:
[Obrazek: 9bew.jpg]

czysty: http://www.gosignups.com
reflink: Dajcie reputa, bo za refa nic nie jest płacone Big Grin

RE: gosignups - Lontek - 08-02-2014 10:25

Można się zarejestrować i od razu wypłacić ?xd

RE: gosignups - Jaro070 - 08-02-2014 10:32

Zarejestrowałem się z refa.

RE: gosignups - themustang01 - 08-02-2014 10:56

gdzie jest opcja "wyplac" ?? bo nie widze

RE: gosignups - harnasiek - 08-02-2014 10:57

@up @up and @up

czego nie rozumiecie w
Cytat:Wypłata w każdy poniedziałek automatycznie na paypal po przekroczeniu 0.07$.p

Poszło z refa

jak coś tu mój, moze ktoś chetny :>

http://www.gosignups.com/?refer=68905

Jeżeli ktoś sie rejestruje na buxach, to trzeba tam min. 3 akcje wykonać by zaliczyło nam rejestracje

RE: gosignups - themustang01 - 08-02-2014 11:20

a przy tych rejestracjach podajemy "Full Name" to co bylo przy rejestracji?

RE: gosignups - majeros - 08-02-2014 11:26

rejestruje się z refaWink

RE: gosignups - pokezaju - 08-02-2014 11:54

Stare to. Dadza wam dwie wyplaty po czym magicznie nagle bedzie ,ze konto nie istnieje. Juz tak dwa razy mialem po czym ban na i za oszustwa wiec bierzcie co mozna ,bo na dluzsza mete sie nie oplaca.

RE: gosignups - Lukaskov96 - 08-02-2014 18:23

Po pierwsze, temat już był i jest stary, ale dobrze, że go założyłeś ponownie, bo dawniejsze wątki w ogóle nie chcą się otworzyć-widocznie jest jakiś błąd albo tylko u mnie
Po drugie, do użytkownika "pokezaju": co ty piszesz za głupoty??! Ja zleciłem tam dosyć sporo wypłat i nie było żadnego problemu.

Cytat:Stare to. Dadza wam dwie wyplaty po czym magicznie nagle bedzie ,ze konto nie istnieje. Juz tak dwa razy mialem po czym ban na i za oszustwa wiec bierzcie co mozna
Hahaha jeszcze nigdy się tak nie uśmiałem beka . Tak się dzieje jak zatwierdza się zadania bez ich wcześniejszego wykonania.... Ja jeszcze bana w ogóle nie dostałem, a jak już to 1 upomnienie.

O to moje dowody wypłat z poprzedniego roku, starszych nie będę wklejał bo po co(zrobiłem sobie przerwę od grudnia, bo nie miałem czasu):
[attachment=2480]
[attachment=2481]

RE: gosignups - bebek0304 - 08-02-2014 20:03

0,07$ jest za kazda poprawna rejestracje?
Ile sie czeka na podliczenie $?