Prośba o szybką odpowiedź.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Prośba o szybką odpowiedź.. (/Temat-Prosba-o-szybka-odpowiedz-85215) |
Prośba o szybką odpowiedź.. - mazur3run - 08-02-2014 00:37 Witam, mam pytanko Jak najlepiej i najsprawniej wybić swojego bloga z PPA? Jakiś spam? Jakieś konkretne strony czy też sposoby? Z góry dziękuje RE: Prośba o szybką odpowiedź.. - szybkikwit - 08-02-2014 01:28 Haha opłać pozycjonera ;P a tak bez inwestycji - jak chcesz szybko wybic ( Chwilowo ) to się poratuj YT i jakimś spamem RE: Prośba o szybką odpowiedź.. - Awartis - 08-02-2014 02:49 Bez żadnych inwestycji również da się dobrze wypozycjonować bloga i to nie tylko chwilowo. Najważniejsze - blog oczywiście na WP. Bardzo ważne jest regularne prowadzenie bloga, nie trzeba przesadzać z jednorazową ilością wpisów. Lepszy efekt da systematyczne dodawanie 2-3 wpisów dziennie, niż 20 jednorazowo. Oczywiście dodatkowo komentarze pod każdym wpisem. Filmiki na YT i Dailymotion (na inne serwisy szkoda tracić czasu, te 2 w zupełności wystarczą) z linkami do naszego bloga w opisie. Nabić wyświetlenia serwisem typu u2bviews i regularnie je komentować. To najprostszy sposób na wypromowanie bloga i dużą liczbę wejść. Jeśli chcesz rozpocząć bardziej profesjonalne promowanie to bez poradników dotyczący seo, w/b hat się nie obejdzie. Można również zainwestować w serwis pozycjonujący czy profesjonalne narzędzia przeznaczone do tego, jednak nawet po tym, bez naszej indywidualnej pracy efekty nie będą nadzwyczajne. RE: Prośba o szybką odpowiedź.. - wichrzyciel - 20-02-2014 23:52 Czym addmefast różni się od u2bviews? Tu i tu można nabić sobie wyświetlenia,tyle,że do tego drugiego chyba nie ma bota(mylę się)? RE: Prośba o szybką odpowiedź.. - makingmoney - 21-02-2014 09:58 ... RE: Prośba o szybką odpowiedź.. - vorsh - 21-02-2014 13:04 Na enhanceviews nie da sie wymienic pkt. na komentarze. Nie wiem czy tylko ja tak mam czy wszyscy tak maja. "YouTube Comments (Temporarily disabled)(Beta Testing)" I jest juz tak baaaaaardzo dlugo. Czym mozna wbic jakies komentarze jeszcze? Czy pozostaje juz tylko robienie wlasnych kont na YT? Tak sie podpinam pod temat zeby nie robic nowych tematow 2 |