wordpress szablon - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: wordpress szablon (/Temat-wordpress-szablon-85187) |
wordpress szablon - dandanielo - 07-02-2014 14:40 Witam pobrałem przetłumaczyłem theme z angielskiej strony no ale nie wiem jak usunac pokaz slajdów , który mam na stronie , czy da sie w ogóle?Chodzi o cos takiego .. Jestem poczatkujący nie mam pojecia o róznych skrótach i w ogóle wiec prosze tak łatwiej przemówic RE: wordpress szablon - PanCaro - 07-02-2014 15:17 jasnowidzem nie jestem i po obrazku nie odczytam jaki kod powinien zniknąć..... ale poszukaj: w ustawieniach theme opcji "slideshow" "slider" powinien być tam przycisk od wyłączenia lub w header czy index czy innym pliku (zależne od theme) powinna być linia kodu "slider" RE: wordpress szablon - PaulRcootiC - 09-02-2014 15:17 wejdz w apperance>editor>style.css i na samym dole wklej ten kod .slider-container { display:none; } Poprosze o reputa jesli pomoglem |