Nabijanie viewsów na YT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nabijanie viewsów na YT (/Temat-Nabijanie-viewsow-na-YT-85112) |
Nabijanie viewsów na YT - TastemanPL - 06-02-2014 00:35 Witam czy nabijacie wyświetlenia na filmach bo u mnie straszna bieda dodaję Enhance, SYV i view2.be ale nie wiem czy dodaje. Hitleap nie nabija mi wyświetleń u2bviews nie realizuje zleceń, addmefast szkoda gadać... Odp: Nabijanie viewsów na YT - asiorek - 06-02-2014 09:06 Syv dodaje powoli, wez sobie serwr na axfone , 5 dni testu, tam sb nabijasz pkt na syv przez 5 dni :-) Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Nabijanie viewsów na YT - AnnaKa - 08-02-2014 03:53 Addmefast ustaw Like Video max 2-3 pkt i poczekaj kilka dni z 300 pkt bedzie ~280 views no i ~300 like Nabijanie viewsów na YT - Artinesse - 28-02-2018 22:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |