Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . (/Temat-Czy-mi-sie-uda-Dziennik-Pole-85053) |
Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 05-02-2014 11:42 Siema postanowiłem że założę swój dziennik aby się motywować ,tak jak większość ludzi Kilka słów o mnie
Jestem Daniel,mam 14 lat ,średnia 4.33 no mam nawet dobre oceny jak na gimbaze Poziom 1.Mieszkam na wsi interesuję sie techniką,zarabianiem,oszczędzaniem,papugami.Co do tej pory zrobiłem ? -Firegifts-zebrałem ponad 26k pkt. -Tremorgames-kupiłem kilka gier ,mam na koncie ponad 1k coinów -Likemore-wymieniłem 300 pkt. na doładowanie -Uzbierałem 250 znajomych z Polski na koncie FB -Wypełniłem kilka ofert na Kubigo [1,05zł] Co chciałbym zrobić w tym roku ? -Stworzyć i rozwijać przynajmniej jeden Fanpage z liczbą min. 20 k Like -Zarobić chociaż 5 tys. zł -Stworzyć min. 2 poradniki na ZC Jak będę zarabiał ? Na razie to tylko jakieś serwisy w których dostaje kase za Like itp. Chciałbym siebie widzieć w skracaniu linków widziałem że tam też można fajnie zarobić ,a jeżeli rozwinę Fp to skracanie będzie dobrą formą na zarobienie [na Fp]. Czego oczekuje od forumowiczów ? Przede wszystkim pomocy,odpowiedzi na pytanie i podpowiedzi jak dojść do celu. Pytanie na dziś :
Jak uzbierać ~3k znajomych na fejsie? Chodzi o Polske?
RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 05-02-2014 21:24 05.02.14
Co dziś robiłem ? -Szukałem dobrego miejsca na wstawianie linków -Szukałem serwisu płacącego za like [wybór padł na shareyt]
Zarobiłem:
$0.03439 Na skracaniu linków
RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 06-02-2014 22:37 06.02.14 Co dziś robiłem ?
-Dalej szukałem miejsca na wstawianie linków [dzięki Dawid za pomoc] -Próbowałem coś zarobić na ShareYt efekty marne nie mogłem dawać like ma ktoś też tak ? -Stworzyłem konto na Fb,uzupełniłem wszystkie dane wstawiłem fajne zdjęcie. Efekt ? 60 znajomych [głównie z PL] w 40 minut. Zaprosiłem tylko kilka osób a reszta mnie zapraszała czat się zapełniał gdyby wiedzieli że to fake to ciekawe co by zrobili . -Dalej zbierałem znajomych na moim drugim koncie Fb uzbierałem tylko 20 łącznie mam 270 z PL. -Powklejałem kilka skróconych linków ale efekty niestety marne -Odpowiedziałem poprawnie na zadania w Fg. Zarobiłem:
$0.05563 Na skracaniu linków. 23 Coiny na ShareYt Czuję że będzie ciężko RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - szufliko - 07-02-2014 09:10 dasz rade. powodzenia RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - DawidFB - 07-02-2014 09:21 Ciezko Ci bedzie tyle zarobic na skracaniu.Sprobuj w PPA lub PP RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 07-02-2014 10:16 Wiem narazie tylko wklejam jakieś pojedyncze linki na Fb . Większym zmartwieniem jest dobicie 20 k Like na jednym Fp którego na razie nie ma [zbieram znajomych i zmienię profil na Fp] RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - fizyk852 - 07-02-2014 13:23 Rób bloga To chyba najskuteczniejsza z opcji. Bloga robisz raz i po prostu zarabia na ciebie przez cały okres jego istnienia. RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 07-02-2014 22:53 07.02.14 Co dziś robiłem ? -Zaakceptowałem 50 zaproszeń Fb . Efekt ? Ban Chociaż tyle że miałem to konto 2 dni i było tylko 100 znajomych bo jakbym dobił do 1000 i dostał bana to chyba bym się zabił .. -Odpowiedziałem poprawnie na zadania w Fg. -Wrzuciłem kilka linków o Biberze że coś tam zrobił i efekty marne Zarobiłem: $0.04181 Na skracaniu linków @Up właśnie [na razie] nie chcę PPA ani żadnych PP bo wiem że niektórzy osiągają nawet 20$ na skracaniu[bez stron i Fp!] i nie poddam się. Będę starał się aby zarabiać chociaż 5$ dziennie . RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Adriano42 - 07-02-2014 23:21 Ambitny jesteś jeśli chodzi o skracanie, że aż 5$ dziennie bo to wcale nie mało Powodzenia. RE: Czy mi sie uda ? Dziennik Pole . - Pole - 08-02-2014 21:46 08.02.14
Co dziś robiłem ? -Wykonałem zadania w Fg i tyle Nie miałem czasu na jakiekolwiek działania gdyż pomagałem tacie przy wykończeniu poddasza.Jutro niedziela mam nadzieje że coś więcej jutro zarobie . NIC nie zarobiłem... |