Konto Fires.pl - 38 zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Konto Fires.pl - 38 zł (/Temat-Konto-Fires-pl-38-zl-84980) |
Konto Fires.pl - 38 zł - piotrekprorok - 03-02-2014 20:46 1.Nazwa przedmiotu : Konto na fires.pl 2.Opis przedmiotu : Sprzedam konto na fires.pl na którym jest do wypłaty 38 zł. Wypłaty mają być zlecane od 12 lutego (ktoś tak gdzieś napisał), a ja potrzebuję szybko pieniędzy. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : Priv. 5.Cena : 20 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Tylko przelew bankowy. RE: Konto Fires.pl - 38 zł - Hiuston - 04-02-2014 16:31 Wydaje mi się że jest zakaz sprzedaży kont. Odp: Konto Fires.pl - 38 zł - asiorek - 04-02-2014 17:15 Nie ma takiego zakazu... on nie sprzedaje konta tylko czas powiecony na 'gospodarowanie' tegoz konta. To tak jak bys do kogos na allegro napisal ze nie moze sprzedac konta do plemion albo tibi bo jest zakaz.. Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach Konto Fires.pl - 38 zł - Coristo - 20-02-2014 22:18 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |