Mały pocisk na HYIP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mały pocisk na HYIP (/Temat-Maly-pocisk-na-HYIP-84973) |
Mały pocisk na HYIP - paw9191 - 03-02-2014 19:30 Według mnie nazwa powinna być inna i takie działy jak ten powinny być opisane dokładniej. HYIP to program inwestycyjny który po prostu zawsze pada i nie ma o nim słychu. Bywały 2 takie co żyły 3 lata ale i tak padły. Najczesciej padają jednak po miesiacu. Niektóre strony są bardzo pięknie zrobione i naprawdę potrafią zachęcić, jednak nie ma reguły czy ten z super piękną stroną, Paid sticly na forach i zajebiscie rozreklamowany bedzie płacił dłużej niż taki z prostym wyglądem. Dla mnie to jest zwykły hazard. Musisz wiedzieć kiedy odejść bo przegrasz wszystko. Ja jestem na minusie z tymi HYIPami tylko 60 dolców więc nie płacze, jednak byłem o krok od wpłacenia 1000 dolarów na hyipa ktory sie zesrał tydzien pozniej a istniał wlasnie ponad 3 lata. W Podsumowując - chcesz zarabiać na hyip to licz sie z tym ze obudzisz sie rano na drugi dzien i nic juz nie bedzie. RE: Mały pocisk na HYIP - KerPwn - 03-02-2014 19:54 To co napisałeś to powinno być wiadome i oczywiste dla każdego kto wkłada tam kasę. RE: Mały pocisk na HYIP - MrReynevan2 - 28-04-2014 19:10 Stary, to teraz zrobiłeś temat z bardzo ważną i przydatną informacją... Dzięki wielkie, aż normalnie jestem gotów oddać ci te 60 dolców. Mały pocisk na HYIP - surfer0700 - 28-04-2014 19:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |