![]() |
Poruszanie się po zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Poruszanie się po zarabiam.com (/Temat-Poruszanie-sie-po-zarabiam-com-84914) |
Poruszanie się po zarabiam.com - msd2410 - 02-02-2014 19:33 Może temat i głupi, ale liczę na kilka wskazówek. Konto na zarabiam mam od paru lat, lecz dopiero kilka dni temu zobaczyłem, jaki ma ogrom zastosowań i rad, które mogą mi się przydać. Zarabianie u mnie polega głównie na fanpage'ach (tak, niestety tych śmieciowych dla gimbusek...), a tu wiele się mogę o tym wszystkim dowiedzieć. Macie może jakieś rady jak korzystać z forum? Pomijać niektóre psoty, czy oglądać wszystko? Jak selekcjonować te najważniejsze tematy oraz działy, aby znaleźć rzeczy satysfakcjonujące mnie. Liczę na jakieś rady od doświadczonych forumowiczów, będę liczył się też z krytyką za stworzenie tak durnego tematu ![]() Marcin. RE: Poruszanie się po zarabiam.com - marcel_kk - 02-02-2014 20:00 U góry masz: "Pokaż dzisiejsze posty" od tego zaczynaj dzień ![]() RE: Poruszanie się po zarabiam.com - tollusiek - 02-02-2014 20:35 (02-02-2014 20:00)marcel_kk napisał(a): U góry masz: "Pokaż dzisiejsze posty" Dokładnie tak zaczynam swój ![]() Nie sposób jest przeczytać wszystkie tematy, dlatego po to są działy, dzięki którym możesz znaleźć temat pasujący do Twojej potrzeby. Jeżeli chcesz coś poczytać o PPA, kierujesz się do takiego działu. Nikt raczej nie powie Ci co masz czytać i od czego zacząć bo to indywidualna kwestia każdego użytkownika forum. Życzę powodzenia w zarabianiu, pozdrawiam! RE: Poruszanie się po zarabiam.com - m4rcin93 - 02-02-2014 20:37 Ogólnie jakbyś czegoś nie wiedział, to śmiało wal z pytaniami do tutorów(osoby z pomarańczowymi nickami) Są tutaj, aby pomagać w takich sytuacjach! RE: Poruszanie się po zarabiam.com - msd2410 - 02-02-2014 20:50 (02-02-2014 20:37)m4rcin93 napisał(a): Ogólnie jakbyś czegoś nie wiedział, to śmiało wal z pytaniami do tutorów(osoby z pomarańczowymi nickami) Nie będę komuś dupy zawracał, bo mam jakiś problem ![]() RE: Poruszanie się po zarabiam.com - Admin - 02-02-2014 22:29 (02-02-2014 20:50)msd2410 napisał(a):(02-02-2014 20:37)m4rcin93 napisał(a): Ogólnie jakbyś czegoś nie wiedział, to śmiało wal z pytaniami do tutorów(osoby z pomarańczowymi nickami) Jak masz problem to napisz temat lub posta w odpowiednim dziale (oczywiście po upewnieniu się że użyłeś opcji szukaj i nie znalazłeś odpowiedzi) i go przedstaw ![]() ![]() RE: Poruszanie się po zarabiam.com - Scoobyx - 03-02-2014 21:14 Z początku to najlepiej jest odwiedzić ten dział: KLIK . Prawdziwa skarbnica wiedzy. |