Rapidu.net nowy serwis z programem partnerskim - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Pay Per Download (/Forum-Pay-Per-Download-178) +--- Wątek: Rapidu.net nowy serwis z programem partnerskim (/Temat-Rapidu-net-nowy-serwis-z-programem-partnerskim-84897) Strony: 1 2 |
Rapidu.net nowy serwis z programem partnerskim - noutilus - 02-02-2014 15:24 rapidu.net serwis hostingowy świadczący usługi przechowywania plików z wykorzystaniem chmury technologicznej. Oferujący program partnerski umożliwiający podjęcie współpracy z serwisem. Strona przygotowania jest w bardzo przyjemny sposób i dysponuje ładnie wykonaną szatą graficzną. Program Partnerski: więcej info o Programie partnerskim: http://rapidu.net/affiliate/ Metody uploadu: WWW / Remote / FTP Zależności między kontami: Ważniejsze informacje:
Rejestracja w serwisie (ref): Rapidu.net Link do serwisu: rapidu.net RE: Rapidu.net nowy serwis z programem partnerskim - noutilus - 12-02-2014 22:38 Pierwsza oficjalna wypłata z Rapidu.net. Hosting można uznać za wypłacalny. RE: Rapidu.net nowy serwis z programem partnerskim - kalutor - 16-02-2014 22:57 Przyjemny, czytelny layout i rodzime umocowanie, plus uczciwe naliczanie - to atuty tego serwisu. Na razie bawię się z targetem na rynek krajowy, i jestem zadowolony z wyników. Jeżeli tylko serwis jest wypłacalny, to nie mam pytań... RE: Rapidu.net nowy serwis z programem partnerskim - vectorass - 15-04-2014 21:18 Witajcie. Pobrania zaliczają tylko z Polski tak jak catshare czy to jest ogólnoświatowy? RE: Rapidu.net nowy serwis z programem partnerskim - Magoru - 01-05-2014 08:53 Ile maksymalnie plikow mozna wrzucic, bo wrzucilem 30 i FTP pokazuje mi timeout a przez strone mimo wgrania 100% plik się nie pojawia. RE: Rapidu.net nowy serwis z programem partnerskim - pakistan4 - 08-12-2017 16:09 Strona to scam, nie wyplaca na paypala a pisze ze wyplacaja + Czekam 9 dni na wyplate 162 zl a nadal nie wyplacili (tym razem na konto bankowe) RE: Rapidu.net nowy serwis z programem partnerskim - gacek017 - 20-02-2018 12:15 (08-12-2017 16:09)pakistan4 napisał(a): Strona to scam, nie wyplaca na paypala a pisze ze wyplacaja Wypłacili w końcu? RE: Rapidu.net nowy serwis z programem partnerskim - Artemid@ - 28-03-2018 10:50 Kochani od dwóch tygodni codziennie kontaktuje się z Rapidu.net przez e-mail i pytam jak mam zlecić wypłatę środków, bo na stronce widzę tylko nieaktywny komunikat: UWAGA! Nie możesz zlecić wypłaty środków! Twoje konto w programie partnerskim nie zostało zweryfikowane! Weryfikacja w toku... Myślę że serwer pada powoli i kasę która tam jest możemy zapomnieć. A może macie jakieś pomysły, albo dajcie znać jeśli ktoś zrealizował wypłatę ostatnio. Buziaki A... RE: Rapidu.net nowy serwis z programem partnerskim - Artemid@ - 02-04-2018 22:00 Z tego co się dowiedziałam to Rapidu.net stał się niewypłacany i usuwa konta użytkowników jak ktoś pisze do nich maile i upomina się o kasę. Moje konto dziś zostało usunięte i kasę co tam była wcięło na zawsze. Kto liczy na wypłatę od nich niech zapomni! RE: Rapidu.net nowy serwis z programem partnerskim - aplolderek - 28-05-2020 10:59 Niestety, od jakiegoś czasu zostały wprowadzone opłaty za przelew o czym nigdzie nie ma mowy, kontakt zerowy, a czat został wyłączony. Wielka szkoda bo trochę spędziłem tam czasu i był wypłacalny :< |