Poważny Problem z Playerem! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Poważny Problem z Playerem! (/Temat-Powazny-Problem-z-Playerem-84859) |
Poważny Problem z Playerem! - davidek00 - 01-02-2014 23:35 Więc tak robię wszystko jak na stronię piszę i nie daje to dobrego efektu. 1.Dołączyłem plik JS do strony w sekcji head: Kod: <script type="text/javascript" src="http://hdplayer.pl/assets/iframe/script.js"></script> Potem chciałem dodać player do wpisu tym kodem Kod: <script> I nic nie dawało jak dodaje do wpisu to mam biały odstęp.I jak przełączam w wordpressie na tryb wizualny nawet nie pokazuje żadnego okna,czy jakiejś ramki! Pomoże ktoś? Może ktoś już miał takie coś? Z góry dzięki za odpowiedź. RE: Poważny Problem z Playerem! - themate0 - 01-02-2014 23:52 tak na prawdę to nie musisz dodawać playera na swoja stronę, ja mam obrazek video playera z google, a po kliknięciu przekierowuje na link do elimit i jakoś żyje RE: Poważny Problem z Playerem! - davidek00 - 01-02-2014 23:55 (01-02-2014 23:52)themate0 napisał(a): tak na prawdę to nie musisz dodawać playera na swoja stronę, ja mam obrazek video playera z google, a po kliknięciu przekierowuje na link do elimit i jakoś żyje Wiem ale jak bym miał player na stronie lepiej by to wyglądało.I ktoś by się rejestrował bez przekierowywania RE: Poważny Problem z Playerem! - bubaj123 - 02-02-2014 13:29 Spróbuj plik JS dodać w treści posta. RE: Poważny Problem z Playerem! - davidek00 - 02-02-2014 13:36 (02-02-2014 13:29)bubaj123 napisał(a): Spróbuj plik JS dodać w treści posta. Właśnie że do posta wrzucam skrypt i nie pokazuje mi go RE: Poważny Problem z Playerem! - mordimer12 - 02-02-2014 13:54 Ja jak na razie wiem co zrobić żeby dodać ten widget do widgetów w wordpressie. Trzeba pobrać plugin który się nazywa HTML Javascript Adder potem w sekcji widgetów przesunąć ten kafelek na tamtą część i wyskoczy nam okno do wpisania tego skryptu wklejamy te dwie linijki i działa. (mi zadziałało) teraz dochodzę jak to zrobić żeby dodać ten player do postu RE: Poważny Problem z Playerem! - jaro225 - 02-02-2014 13:59 Sprawdź, czy ta linijka ci się nie psuje: Kod: document.write('<div id="hdplayer-iframe"></div>'); Kod: document.write('<div id="hdplayer-iframe"> RE: Poważny Problem z Playerem! - davidek00 - 02-02-2014 14:01 (02-02-2014 13:54)mordimer12 napisał(a): Ja jak na razie wiem co zrobić żeby dodać ten widget do widgetów w wordpressie. Trzeba pobrać plugin który się nazywa HTML Javascript Adder potem w sekcji widgetów przesunąć ten kafelek na tamtą część i wyskoczy nam okno do wpisania tego skryptu wklejamy te dwie linijki i działa. (mi zadziałało) teraz dochodzę jak to zrobić żeby dodać ten player do postu Jak będziesz wiedział jak z tym playerem to pisz ok? RE: Poważny Problem z Playerem! - Doragon - 04-02-2014 18:20 Witam. Również usiłuje dodać odtwarzacz na wordpress-a. Siedzę nad tym od samego rana (serio). Przetestowałem różne skrypty js i działają. Wprawdzie mniej skomplikowane ale działają. Próbowałem na różnych szablonach i efekt taki sam. Szukałem jakieś wtyczki ale niestety nic nie znalazłem. Tak się zastanawiam może druga wersja odtwarzacza który można przenieść na serwer bo teraz jest wszystko zdalnie wywoływane. W razie jakiś problemów z serwerami eforsa ludziom by nie popadały odtwarzacze. Co sądzicie o tym pomyślę? RE: Poważny Problem z Playerem! - stmn - 04-02-2014 21:37 (02-02-2014 14:01)davidek00 napisał(a): Jak będziesz wiedział jak z tym playerem to pisz ok? Jaro225 już odpowiedział, ale rozwinę temat. Wordpress zupełnie nie potrzebnie formatuje kod HTML umieszczony w kodzie JS, co skutkuje błędem tego drugiego. Najprostszym rozwiązaniem jest usunięcie poniższej linijki: Kod: document.write('<div id="hdplayer-iframe"></div>'); ,a następnie dodanie diva przed skryptem: Kod: <div id="hdplayer-iframe"></div> |