Od nowego do dużego [PPA i BUX'y] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Od nowego do dużego [PPA i BUX'y] (/Temat-Od-nowego-do-duzego-PPA-i-BUX-y-84850) |
Od nowego do dużego [PPA i BUX'y] - kariolmax - 01-02-2014 21:05 Witajcie Przedstawię się: Jestem Karol (12 lat) i od dwóch lat dałem sobie wielki cel - Komputer Stacjonarny za 4000zł do gier! Trudno jest zarobić w internecie i dlatego wziąłem się za wszystko naraz Jak wszyscy ludzie na świecie potrzebuję motywacji! 1.Początek wszystkiego Szukanie sposobów zarabiania - 4h [Buxy] Probux - 14 RR i dobijam do 200 dziennie 0.20$ ciągle wymieniam nieklikających SilksBux - 5 RR i dobiję do 1000 Autosurf zarabiara 1.5 zł!! [PPA - FireCash] Mój blog: CIAH dzięki za info (proszę nie wykorzystujcie jestem nowy) Kanał YT: CIAH Założenie konta YT, FC, Blogger Rozmawianie z mentorem (Dawid) Ogarnianie dwóch kont YT Nabijanie puktów do promocji filmów Dailymotion rzuciłem bo nie mogę się dostać do konta Nie robię hacków tylko dałem przypadkowy plik z rozszerzeniem .exe Szukam nisz i dlatego dałem Wam link do bloga, żebyście ocenili moje hacki To samo z kontem YT 2. Pytania do Was Co to są leady i konwersje na PPA (przydałby mi się słowniczek wyrażeń ) Jeśli ma ktoś jakieś rady, sugestie dobre nisze to bardzo będę wdzięczny za podanie ich! Dziękuję za pomoc i poświęcony dla mnie czas! Wszystko będzie usprawniane ale nie mam teraz czasu RE: Od nowego do dużego [PPA i BUX'y] - KerPwn - 01-02-2014 21:07 Lepiej nie podawaj linków do bloga/yt nisze tracisz tylko Wiem że podałeś abyśmy ocenili ale i tak nie warto. Leady - ile osób pobrało twój plik Konwersja - ilość pobrań na ilość wejść czyli 1 pobranie na 100 wejść masz 1% RE: Od nowego do dużego [PPA i BUX'y] - alizen - 01-02-2014 21:09 Dzięki za nisze RE: Od nowego do dużego [PPA i BUX'y] - patryk0407 - 01-02-2014 21:16 usuń bloga RE: Od nowego do dużego [PPA i BUX'y] - dawid161622 - 01-02-2014 21:18 Jak chcesz mogę zaproponować ci zarabianie na skracaniu linków na shorte.st Czyst link: https://shorte.st Ref: https://shorte.st/ref/d2ae8f8ad8 Jak zarejestrujesz się z refa to służę pomocą, mi dzisiaj wpadło ponad 12$ Niżej dowód Ps. Wiem, że to twój dzienniczek, ale chce pomóc w szybszym zarobieniu tej sumki którą chcesz zdobyć RE: Od nowego do dużego [PPA i BUX'y] - alizen - 01-02-2014 21:19 usun link do bloga bo zachwile cały serwer będzie miał te nisze RE: Od nowego do dużego [PPA i BUX'y] - aggankx - 01-02-2014 21:21 błąd laika Już podziękowanie za udostępnienie nisz dostałeś, także powodzenia teraz p.s. patryk0407 dobrze Ci radzi 2 RE: Od nowego do dużego [PPA i BUX'y] - kariolmax - 01-02-2014 21:34 OMG
Nie wiedziałem, że to forum jest tak nastawione na początkujących Zachowujecie się jak 9-latki, które dyskryminują słabszych, nowszych, mniej doświadczonych wykorzystując ich niewiedzę! Żal mi słów RE: Od nowego do dużego [PPA i BUX'y] - KerPwn - 01-02-2014 21:35 Skoro było by tak jak piszesz to nikt nie napisał by abyś to usunął RE: Od nowego do dużego [PPA i BUX'y] - alizen - 01-02-2014 21:39 To forum jest nastawione na zarabianie i raczej tutaj nikt nie patrzy czy ktoś dopiero zaczyna czy już jest doświadczony tylko patrzy na swój porftel |