Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Google Chrome czy Mozilla ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Google Chrome czy Mozilla ? (/Temat-Google-Chrome-czy-Mozilla-8468)

Strony: 1 2

Google Chrome czy Mozilla ? - bonio95 - 11-06-2010 15:20

Witam

mam pytanie jaka przeglądarke wolicie POD RESTOCK na lockerz Google Chrome czy Mozille? uzasadnijcie odp
za odpowiedz i uzasadnienie beda +

RE: Google Chrome czy Mozilla ? - Bolt - 11-06-2010 15:23

Mozillę, może wolniejsza od chrome'a, ale autofill to podstawa na restock. Czyli wybieram mozille

RE: Google Chrome czy Mozilla ? - Kicha - 11-06-2010 15:43

Mozilla uniwersalna najlepsza wtyczek dużo na restock i wogóle.

RE: Google Chrome czy Mozilla ? - Dominator - 11-06-2010 17:24

Dlaczego Chrome ?

Ponieważ jest bardzo szybka przeglądarka, autofill jest też dostępny i jest git.

Dlaczego Mozilla?

Mozilla jest wolna, ponieważ ma dużo dodatków itp. Autofill działa jak ulał więc też jest OK.

Na restock polecam "Google Chrome", bo jest szybka, autofill jest.

Mozillę wywalić na Venus.

RE: Google Chrome czy Mozilla ? - Tidus - 11-06-2010 19:09

Wolę mozille ,ponieważ jak raz dawałem przez chrome to pojawił się restock minute pozniej (tylko raz)
Mozilla dla mnie nie jest wolna ,najbardziej chyba lubie być na operze szybka i nie ma opoznienia
jak raz mi się zdarzylo na chrome
Wole mozille

RE: Google Chrome czy Mozilla ? - Bolt - 11-06-2010 19:11

Chrome często mi się niestety zamyka nie wiem czego to wina, jednak nie korzystam z niej. Na co dzień używam opery bo jest szybka i funkcjonalna ale do restocków tylko mozilla

RE: Google Chrome czy Mozilla ? - mateusxzzz - 21-06-2010 17:12

Polecam przeczytać, że szybkość Chrome to złudzenie wynikające innym sposobem ładowania elementów strony.

Chrome nie taki szybki

RE: Google Chrome czy Mozilla ? - Kilol - 21-06-2010 17:43

Tak, do restocków tylko mozilla. Nie używałem na restocku jeszcze innych przeglądarek, ale z mozillą na pewną czułbym się pewniej. W mozillii np. możesz łatwo ustawić autofila itp., a w Google Chrome jest sporo trudniej.

RE: Google Chrome czy Mozilla ? - Lookso - 21-06-2010 18:23

Mozilla, bo ma dużo przydatnych dodatków takich jak AutoFill, Check4Change, LFE ToolBar, Lockerz-Checkerz ToolBar, itp.

RE: Google Chrome czy Mozilla ? - omisiu - 21-06-2010 22:02

Wolę chroma ponieważ jest szybki nie ma zwał jak mozilla przy viście i jak narazie to tyle