Paten na zmianę nazwy Strony FB i łączenie stron! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Paten na zmianę nazwy Strony FB i łączenie stron! (/Temat-Paten-na-zmiane-nazwy-Strony-FB-i-laczenie-stron-84659) |
Paten na zmianę nazwy Strony FB i łączenie stron! - lenrok - 30-01-2014 10:02 x RE: Paten na zmianę nazwy Strony FB i łączenie stron! - Qwik - 30-01-2014 10:10 Zły dział kolego. RE: Paten na zmianę nazwy Strony FB i łączenie stron! - lenrok - 30-01-2014 10:18 Bądź tak dobry i podaj mi dział w którym mogę dodać ten o to post. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam Qwik'a RE: Paten na zmianę nazwy Strony FB i łączenie stron! - Qwik - 30-01-2014 10:18 http://zarabiam.com/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24 RE: Paten na zmianę nazwy Strony FB i łączenie stron! - Ty27mek - 30-01-2014 10:25 Ku..., brałem udział w ogarnianiu tego na grupie SM, a tutaj ktoś wylatuje ze sprzedażą. Tak więc: zmiana kategorii FP - najlepiej coś w stylu sklepu, baru, etc., następnie na głównej stronie FP pod okienkiem z informacjami "zaproponuj zmiany", następnie z kilkunastu, kilkudziesięciu dobrych multi ze zmiennymi IP, w różnym czasie, bądź też za pomocą znajomych w polu "Nazwa strony" wpisywać nową propozycje dla nazwy. Po pewnym czasie w Panelu Administracyjnym FP pojawia się informacja o tym, że jest taka i taka propozycja z zapytaniem, czy jest słuszna i chce być wprowadzona do realizacji. Ot cały sekret... RE: Paten na zmianę nazwy Strony FB i łączenie stron! - draksone - 30-01-2014 10:30 Co do zmiany nazwy to już od dawna na różnych forach o tym było.Ale jeśli chodzi o łączenie stron to o ile mi wiadomo facebook to wycofał. RE: Paten na zmianę nazwy Strony FB i łączenie stron! - surfer0700 - 30-01-2014 10:32 (30-01-2014 10:18)lenrok napisał(a): Bądź tak dobry i podaj mi dział w którym mogę dodać ten o to post. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam Qwik'a Nie masz wystarczającej ilości postów aby sprzedawać na forum. Temat przenoszę do kosza. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |