Czy muszę się rozliczyć - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381) +---- Wątek: Czy muszę się rozliczyć (/Temat-Czy-musze-sie-rozliczyc-84606) Strony: 1 2 |
Czy muszę się rozliczyć - ventopolska - 28-01-2014 23:29 Witam zacząłem zarabiać w programie fires od roku 2014 zarobiłem dotychczas 408.5 zł. Czy muszę rozliczyć z takiej kwoty podatek ? Jeżeli tak to jak to zrobić ? Może bank Milenium jakoś sam rozlicza swoich klientów (pewnie uznacie mnie za debila xD) RE: Czy muszę się rozliczyć - sqmany - 28-01-2014 23:31 Sam się rozliczasz do kwietnia następnego roku. Jeżeli nie zarobisz więcej niż 3K PLN to ci zwrócą (bądź wgl. go nie wezmą) ten haj$, ale musisz o nim napisać w picie. RE: Czy muszę się rozliczyć - Johnu - 28-01-2014 23:33 Rozliczyć powinniśmy każdą złatówkę,ale chyba nie każdy to robi... W każdym razie rozliczasz się w picie za cały rok,jeśli nie przekroczysz kwoty "3 tysięcy iluś tam" to dostaniesz całkowity zwrot. RE: Czy muszę się rozliczyć - ado - 28-01-2014 23:33 Tak według prawa trzeba się rozliczać a czy to zrobisz to już twoja indywidualna sprawa... poczytaj tutaj na forum masz wiele razy to wałkowane więc po co kolejny temat. w innych tematach znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania RE: Czy muszę się rozliczyć - ventopolska - 28-01-2014 23:35 A jeżeli się nie rozlicze co za to grozi ? RE: Czy muszę się rozliczyć - jaro225 - 28-01-2014 23:46 Kara w wysokości 75% kwoty zarobionej przez rok + ewentualna grzywna. RE: Czy muszę się rozliczyć - sqmany - 28-01-2014 23:47 @[ventopolska] 75% podatku do opłacanie i w zależności od ilości nieopłaconego podatku, to grzywna, a nawet pozbawienie wolności. RE: Czy muszę się rozliczyć - ventopolska - 28-01-2014 23:48 Przeciesz w fires mamy dział rachunki wystarczy im to odesłać czy jak to wygląda ? Może ktoś podesłać jakiś poradnik ? Bo w tej chwili sram w gacie xD RE: Czy muszę się rozliczyć - themate0 - 28-01-2014 23:49 moi znajomi zarabiają dziesiątki tysięcy zł rocznie od kilku lat, kupują nowe samochody itp. ani grosza nie zapłacili i jakoś jeszcze żaden kwit w sprawie podatków im nie przyszedł. siejecie panikę jakby to urząd tylko czekał aż polaczek zarobi 3091zł i wlepią mu kare RE: Czy muszę się rozliczyć - sqmany - 28-01-2014 23:52 @[ventopolska] Rachunek się automatycznie generuje, ty tylko w ustawieniach uzupełniasz odpowiednie pola po czym wypłacasz kasę, a podatkujesz zarobione pieniądze sam. @[themate0] Ja nie sieję żadnej paniki, ja pisze jak jest to od strony prawnej. |