Hostinger - Przekroczono CPU - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Hostinger - Przekroczono CPU (/Temat-Hostinger-Przekroczono-CPU-84594) |
Hostinger - Przekroczono CPU - TheGleeMat - 28-01-2014 20:54 Witam wszystkich, mam problem z serwer na Hostinger.pl . Strona działała normalnie, aż do dziś gdzie próbując wejść na swoją stronę, wyskoczyło mi okienko o przekroczeniu CPU . Mam pokazane limity miejsca i transferu na stronie i nie zostały one przekroczone: Wysłałem zapytanie do Administratorów Hostingera, ale liczę też na waszą pomoc, może ktoś z Was miał taki sam lub podobny problem . RE: Hostinger - Przekroczono CPU - TheGleeMat - 28-01-2014 22:05 "Przekroczenie limitu CPU związane jest z nieproporcjonalnie wielką ilością wywołań strony w stosunku do liczby unikalnych odwiedzających..." - Hostinger Dziwi mnie to ponieważ, w ostatnich dniach mam coraz mniejszą liczbę odrzuceń według statystk google . Sądzę, że winą może być korzystanie z autosurfa, więc przestanę z niego korzystać . Po północy problem ma zniknąć . RE: Hostinger - Przekroczono CPU - linoskoczek - 29-01-2014 11:12 A przestań, na Hostingerze raz zainstalowałem oficjalny WordPress i od razu wyskoczył ten komunikat... Hostinger jest do zabawy w strony pisanie w HTML, a nie pod skrypty. Przenieś się na coś lepszego i problem zniknie. RE: Hostinger - Przekroczono CPU - Seth - 11-02-2014 17:28 (28-01-2014 20:54)TheGleeMat napisał(a): Witam wszystkich, mam problem z serwer na Hostinger.pl . Strona działała normalnie, aż do dziś gdzie próbując wejść na swoją stronę, wyskoczyło mi okienko o przekroczeniu CPU . Zerknij na forum hostingera. Co drugi tam ma problem z działającą stroną, limitami, ustawieniami itd. A limity które przekraczasz to nie transfer czy miejsce, ale np. ilość jednoczesnych połączeń do bazy czy odwołań do plików (m.in. obrazów, plików css, javascript). Na pomoc administracji w każdym razie nie licz. Chyba że masz płatne konto. Wysupłaj trochę grosza nawet na najtańszy hosting - coś chyba za 2-3 dychy rocznie da się znaleźć - zamiast ćwiczyć cierpliwość prawdziwych odwiedzających, którzy nie wiadomo po co mają czekać aż się łaskawie strona załaduje. No chyba że tych rzeczywistych to masz trzech na tydzień |