Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
zwierzęta czy może... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: zwierzęta czy może... (/Temat-zwierzeta-czy-moze-84591)

zwierzęta czy może... - Takaon - 28-01-2014 20:37

Witam, chcem zrobić forum o zwierzętach takich jak psy koty gady płazy ptaki itp. lub dla gitarzystów... Obydwa tematy są mi bardzo znane, chcem byście powiedzieli mi jakie forum będzie lepsze, łatwiej przebić się, wypromować, by był dosyć ładny ruch...

Odp: zwierzęta czy może... - v3XeR - 28-01-2014 21:30

Zobacz w google keywords Wink

Wysłane z telefonu za pomoca TapaTalka

RE: zwierzęta czy może... - Takaon - 28-01-2014 21:40

Może się ktoś wypowiedzieć... ?
@Up dzięki za szybką odpowiedz ale taka mnie nie ratuje

Odp: zwierzęta czy może... - v3XeR - 28-01-2014 21:43

Wedlug mnie wiecej odwiedzin bylo by w forum o zwierzetach. Malo jest ich i nie sa zbyt profesjonalne te fora Smile I jest wiecej tematow do rozmowy niz o samych gitarach ;D

Wysłane z telefonu za pomoca TapaTalka

RE: zwierzęta czy może... - Takaon - 28-01-2014 21:47

O i o taką odpowiedz mi chodziło, konkretną Smile
Dzięki
Może jeszcze ktoś napisać coś ?

RE: zwierzęta czy może... - Admin - 28-01-2014 22:19

Jak już kolega wspomniał sprawdź w google keywords wyszukiwania na dane frazy powiązane z obiema tematykami to będziesz miał świadomość gdzie bardziej opłaca się uderzyć i jakie będzie zainteresowanie tematyką.

RE: zwierzęta czy może... - Takaon - 29-01-2014 06:54

A może mi to poszukać ? Niemoge wejść na stronę...