![]() |
Facebook erotyczny fanpage poszukiwany mentor - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Facebook erotyczny fanpage poszukiwany mentor (/Temat-Facebook-erotyczny-fanpage-poszukiwany-mentor-84465) |
Facebook erotyczny fanpage poszukiwany mentor - Akihito - 26-01-2014 21:55 Poszukuje mentora który się na tym zna bo ja dopiero zaczynam https://www.facebook.com/pages/Free-Brazzers-Premiums/575230995901305 to jest mój fanpage wrzucam zdjęcia ocenzurowane przez adf.ly oraz działające premium do brazzers. Próbowałem podbić ilość lajków strony przez Like4Like.org [około 50 ] oraz promować posty na których miałem linki do konta premium [2 posty również dostały po około 50 lajków z automatu] i tutaj zaczynają się schody bo dostałem bana na lajkowanie jeden plus to to że jest to fake konto ale boli również z wysyłaniem zaproszeń miałem jaja bo była weryfikacja twarzy ale obadałem sposób podwałem nr telefonu z startera to chcieli go ponownie więc potwierdziłem wszystko etc ale na wszelki wypadek usunąłem numer. Pytanie jak prowadzić dalej fanpage [jakieś wskazówki rady] oraz jak zarządzać fake kontem bym nie miał takich problemów? Swoją drogą dopóki nie zączełem spamu to nie wiedziałem że Facebook jest taki strasznie totalitarny jak własne państwo :/ RE: Facebook erotyczny fanpage poszukiwany mentor - daniel42na - 26-01-2014 21:58 Same brzydkie konie tam wrzucasz RE: Facebook erotyczny fanpage poszukiwany mentor - Majka - 26-01-2014 22:06 (26-01-2014 21:58)daniel42na napisał(a): Same brzydkie konie tam wrzucasz Nie mówi się "konie" ![]() ![]() Dodaj do swojego fanpega jeszcze jedno konto jako administrator gdyby Cię zbanowali. Pierwszy 1k fanów to zawsze ciężka sprawa ![]() RE: Facebook erotyczny fanpage poszukiwany mentor - Akihito - 26-01-2014 22:40 Obecnie mam swoje normalne konto na fb + fejkowe konto jako admin [więc jest 2 ![]() ![]() Odp: Facebook erotyczny fanpage poszukiwany mentor - v3XeR - 26-01-2014 22:54 Nie oplaca sie botami nabijac like... Na adf.ly duzo nie zarobisz, ale jak bedziesz mial duzo like to ktos sie sam odezwie by go zareklamowac Wysłane z telefonu za pomoca TapaTalka RE: Facebook erotyczny fanpage poszukiwany mentor - Akihito - 26-01-2014 23:01 ok boty nie, cóż myślałem jeszcze o PPA ale jakoś nie wierzę w swoje siły by udało mi się tam odnieść sukces brzmi to dla mnie jak przekręt na wielką skalę czytaj 50 kont na youtubie by pozycjonować filmik etc i sam nie wiem... jakoś mnie PPA trochę odstrasza i myślałem o tym tym fanpageu jako biznesie. Jest na forum jakaś osoba która się tym zajmuje/zajmowała i chciała by mi pomóc ? RE: Facebook erotyczny fanpage poszukiwany mentor - Mati0009 - 27-01-2014 23:30 Trafiłem wczoraj na ten fanpage przypadkowo ![]() Radził bym najpierw poudostępniać jakieś konie bez zaśmiecania ich linkami z adfly, bo i tak przy tylu fanach( i to jeszcze sztucznych) nic nie zarobisz. ![]() RE: Facebook erotyczny fanpage poszukiwany mentor - edikiu - 02-02-2014 15:41 naprawde myślisz że ktoś da like na stronie która się tak nazywa? wiesz że to się pokazuje ich znajomych? jak chcesz to moge ci sprzedać fanpage 5k o dziewczynach gdzie mógłbyś udostępniać linki z adf.ly pisz pw. RE: Facebook erotyczny fanpage poszukiwany mentor - Weq - 02-02-2014 17:20 Popracuj nad stroną i zmień nazwe ![]() RE: Facebook erotyczny fanpage poszukiwany mentor - Hidekii - 04-02-2014 14:07 nic nie zarobisz robiac strone na sile ![]() |