![]() |
leady - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381) +---- Wątek: leady (/Temat-leady-84460) |
leady - dsfhaf - 26-01-2014 21:24 Siemka mam takie wrażenie że kiedyś na fires w niektórych programach przychodziło potwierdzenie sms, a teraz trzeba samemu wysylać sms'a żeby zapisać się do subskrypcji.. Nie wiem czy to wariant oszczędnościowy zastosowany przez administrację czy co ale konwersja przynajmniej w moim przypadku znacząco spadła i nie jest już tak fajnie jak kiedyś.. ![]() Może tylko tak mi się wydaje ale fajnie by bylo gdyby przychodził pin smsem bo leady by się pomnożyły ale to tylko moja opinia.. ![]() Niech się wypowiedzą znawcy albo admini fires. ![]() RE: leady - Zieciu - 26-01-2014 21:28 (26-01-2014 21:24)dsfhaf napisał(a): Może tylko tak mi się wydaje ale fajnie by bylo gdyby przychodził pin smsem bo leady by się pomnożyły ale to tylko moja opinia.. też mi się tak wydaje ![]() RE: leady - szamot - 26-01-2014 21:46 No właśnie dziś mi gość pisał, że musi wysłać sms o treśći "START MOTTO", żeby mógł dostać PS4, a ja że o co biega ![]() Ps. Prawie wygrał : ![]() RE: leady - Majka - 26-01-2014 21:49 Niektórzy operatorzy sieci komórkowych tego wymagają i chyba Vex nic z tym nie może zrobić. Może się mylę ![]() RE: leady - jaro225 - 26-01-2014 21:57 To jest chyba zależne od numeru telefonu jaki wpiszemy, bo gdy sprawdzałem wcześniej, to raz trzeba było wysłać sms, a drugim razem miał przyjść PIN. RE: leady - dsfhaf - 26-01-2014 22:03 Wydaje mi się że kiedyś było normalnie.. Poza tym program z PS4 i Xbox One działa normalnie z kodem więc nie bardzo wiem o co chodzi.. Skoro jest jeden taki program to na pewno można i wszystkie tylko nwm czemu wycofano to bo przez to spadają tylko leady i konwersja = mniejsze zarobki i dla nas i dla serwisu Fires.. ![]() RE: leady - sqmany - 26-01-2014 22:12 Ja tam nie widzę żadnych spadków, z tego co wiem to od zawsze trzeba było wysyłać sms'y w takich sieciach jak PLUS, u reszty są chyba normalnie piny. RE: leady - dsfhaf - 26-01-2014 22:24 moze masz racje.. wpisywalem kilka razy losowe numery i czasem byl pin czasem nie.. Mogliby to ujednolicic.. -,- RE: leady - KerPwn - 26-01-2014 22:40 @up To nie od nich zależy tylko od danego operatora jak już ktoś wyżej wspomniał. RE: leady - dsfhaf - 26-01-2014 22:54 Sprawdzalem u sb.. Plus przechodzi elegancko, Play wymaga wysłania sms, Orange i T-Mobile nie moge sprawdzic bo stronka mi juz nie chce chodzic :/ chyba za duzo z 1 ip bez potwierdzania kodu :/ |