Zarabianie na Forum! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Zarabianie na Forum! (/Temat-Zarabianie-na-Forum-84321) |
Zarabianie na Forum! - Zarobiony_Koles - 24-01-2014 21:43 Na wstępie powiem, że to czysta ciekawość, tak wiem znam te powiedzenia, ale przejdźmy do sedna.. O co chodzi z zarabianiem na forum, jakieś reklamy czy addsense, czy w jaki sposób dobrze rozpromowane forum się zwróci? Jeżeli chcecie zadać mi pytanie czy mam zamiar otwierać forum, to mówię nie, narazie nie === NIE MAM KAPITAŁU!! RE: Zarabianie na Forum! - mlekoju - 24-01-2014 21:46 Reklamy tematyczne dobrze dopasowane do forum przynoszą zysk, promowanie innych stron w linkach jest pewnie jeszcze trochę sposobów ale te mi na start przyszły na myśl RE: Zarabianie na Forum! - Zarobiony_Koles - 25-01-2014 10:34 Wypowie się ktoś jeszcze, może np. Admin? Ten chyba najwięcej o tym wie!! Czekam na twoją wypowiedź RE: Zarabianie na Forum! - Zarobiony_Koles - 05-02-2014 10:44 Wypowie się ktoś doświadczony? Np. Admin? RE: Zarabianie na Forum! - Panco122 - 05-02-2014 13:56 Jeśli bedziesz miał mega aktywne forum, to proste jest, że zarobisz i to nie mało. Jeśli szczytem aktywności będzie dla Ciebie, 200uu dziennie, no to fortuny nie zbijesz, proste... RE: Zarabianie na Forum! - Zarobiony_Koles - 05-02-2014 14:44 Nie otwieram forum, by najmiej nie mam takich planów narazie, pierw kapitał... Potem mogę myśleć. |