![]() |
Jak zarobić na forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Jak zarobić na forum (/Temat-Jak-zarobic-na-forum-84244) |
Jak zarobić na forum - hanys - 23-01-2014 15:41 Siemka Posiadam siec serwerów ale również forum wielotematyczne stronka jest na silniku IPB ale zresztą to nie ma znaczenia ![]() moje pytanie brzmi jak mogę na niej zarobić ???? na forum codziennie przebywa 500-1000 Unikatowych osób oraz ponad 200k odsłon na miesiąc RE: Jak zarobić na forum - DarkKiller - 23-01-2014 16:03 Na adsene.com adtaily.pl... Wydaje mi się że te 2 są najlepsze Przy takim ruchu można nawet ładnie zarobić RE: Jak zarobić na forum - Admin - 23-01-2014 16:09 Na wielotematycznym forum dużo nie zarobisz, zawsze możesz sprzedawać mailing jeśli masz bardzo dużą bazę użytkowników (liczącą kilkaset tysięcy) lub skorzystać z adsensa jako reklamy kontekstowej, jednak przy takim ruchu nie należy spodziewać się kokosów. RE: Jak zarobić na forum - venzer - 23-01-2014 18:50 Admin ma racje mailing chyba najlepsze rozwiązanie a co do samej reklamy na forum to jeszcze adkontekst (sieć reklamowa) Z takim ruchem postaraj się zbudować Fanpage na który później można wrzucać oferty reklamowe. |